femeie lovită mortal de tren la miercurea sibiului. poliția încă nu a identificat-o!

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea acestei femei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.tren

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru a stabili identitatea unei femei, care în data de 17 decembrie a.c. a fost accidentată mortal de un tren în zona staţiei CFR Miercurea Sibiului. Orice persoană care poate oferi informaţii este rugată să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie
Semnalmente: 40-45 de ani, 1,60-1,70 m înălţime, 70-80 kg, piele albă, corpolenţă robustă, faţă ovală, frunte mijlocie, păr negru, drept, de lungime medie, ochii verzi.
Semne particulare: sub ochiul drept prezintă o aluniţă de aprox. 0,5/1 cm de culoarea pielii; pe abdomen, în partea dreaptă, sunt prezente două cicatrice provenite în urma unor operaţii abdominale.
Îmbrăcăminte: căciulă roşie, bluza albastru/verde cu un fulg de nea aplicat în zona pieptului, bluză de trening neagră cu imprimeuri albe în zona buzunarelor,  bluză neagră cu patru dungi paralele albe în zona pieptului, colanţi albastru-gri, ciorapi albastru cu negru, pantofi negru din piele.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea acestei femei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ultima oră

Comentariul meu