sancțiune dură pentru bătăușul de la biroul de ridicări auto din sibiu

Angajatul de la SC Piețe SA, care în urmă cu o lună de zile a agresat un tânăr din Sibiu s-a ales cu o pedeapsă pe măsura faptelor sale. Polițista de la Poliția Locală a scăpat însă de orice sancțiune.bataus

Ancheta efectuată de către cei de la Primăria Sibiu, la Biroul de Ridicări Auto din cadrul SC Piețe SA, în urma scandalului iscat în urmă cu mai bine de o lună de zile, a fost finalizată.[contextly_auto_sidebar id=”IhBAvsy8eU3MQILpJSumvFQcLKr1o8MV”]
Angajatul care a bruscat și a jignit un tânăr sibian, după ce a încercat să iasă cu maşina de pe unul dintre locurile de parcare amenajate de municipalitate de pe Calea Dumbrăvii, s-a ales cu cea mai dură sancțiune posibilă.
”Acel angajat a fost suspendat temporar pe o perioadă de trei luni și sancționat cu avertisment scris”, a declarat Mirela Gligore, pentru Ora de Sibiu.
După expirarea celor trei luni de suspendare, se va lua o decizie dacă vor mai fi luate alte sancțiuni. În cazul polițistei care a vrut să îi interzică tânărului să filmeze pe domeniul public, aceasta nu a primit nicio sancțiune.


Tudor Popa: ”Este o măsură normală”
Bloggerul Tudor Popa, cel care a fost agresat, a aflat de la reporterul Ora de Sibiu ce decizie s-a dat în urma anchetei. Acesta spune că este o măsură normală. ”Sincer vă spun că este o decizie și totodată o măsură normală. Orice instituție publică trebuie însă să știe ce angajați are pentru a nu mai apărea incidente ca acesta de exemplu”, a spus Tudor Popa pentru Ora de Sibiu.
VEZI AICI IMAGINILE ȘI CITEȘTE TOATĂ POVESTEA INCIDENTULUI DE PE CALEA DUMBRĂVII!

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

Publică

  1. Mi-am pus numele sa vada toata militia din tara ca nu mi-e teama pt ceea ce voi spune: Politia locala de prin toata Romania este o institutie inutila cu angajati semianalfabeti,grasi si fara dinti in gura,dar care sunt pusi sa aplice legea,o institutie care in opinia mea este un fel de spalare de bani a primariilor,pai in loc sa aplici legea pt toti si in egala masura,ei amendeaza o batrina ce-si vinde laptele din tata vacii,dar pe aia de vand tigari si telefoane furate nu ii vede,trebuiesc prinsi in flagrant,multa M**E politiei comunitare,asa ca nu va asteptati ca de la un sofer cu 4 clase sa primti flori sau cuvinte evlavioase…

  2. Asta sau ala cu skoda de la piete ne-a injurat si vorbit foarte urat saptamana trecuta in parcare la 90 cand l-am intrebat frumos ce sa facem ca se blocase aparatul de parcare..si am primit un raspuns foarte urat gen ce ne interseaza, ce comentam, hai sa ne batem..etc

  3. Grasa aia ce sa faca? :)) Putori ordinare. Cica Politia comunitara :))))))))))))) Pacat ca nu se dau probe sportive. Politia comunitara e plina de frustrati si agramati. Spor la alergat balenuto.

  4. BĂTĂUȘ sau AGRESOR?.Va rog frumos sa va decideți, sau “bataus” este doar pentru ne atrage atenția și sa ne face sa intram pe pagina dumneavoastră, după care de fapt ne dam seama ca este vorba de un “agresor” și nici decum de un “bataus” așa Cum pune în portada acestei știri! (păcăleală pe fata,dar va fi ultima știre pe care o voi mai citi).RUȘINE!

  5. adumi-l mie pe spartu asta si pe colegii lui ca le rup eu gura futu-va-n gura, si pe voi si pe controlorii de la tursib!