o firmă din sibiu cu 3.700 de angajați a cerut insolvența

Una din firmele cele mai mari de recrutare de forță de muncă din România, cu sediul la Sibiu, a cerut oficial să intre în insolvență. Decizia pare să fie luată datorită unui conflict între ANAF și cei de la Trenkwalder SRL.trendwalker

Unul dintre jucătorii aflaţi în top 5 pe piaţa serviciilor de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară din România, şi-a cerut insolvenţa, decizia venind în urma unor controale ale inspectorilor Fiscului.[contextly_auto_sidebar id=”REaameFgAnIm0a0gzjD8r6amgHmQWaqv”]
„Anul trecut, Agenţia Naţională de Administrare Fis­cală Alba Iulia a realizat un control de rutină cu privire la activitatea Trenkwalder România SRL. Ca urmare a acestui control, inspectorii fiscali au luat decizia de a institui măsuri asigurătorii asupra conturilor bancare şi creanţelor societăţii. Trenkwalder România consideră măsurile ANAF ca nejustificate şi a contestat pe toate căile legale posibile decizia autorităţilor fiscale“, au răspuns oficialii companiei, celor de la zf.ro, precizând că insolvenţa a fost singura posibilitate pentru ca firma să îşi continue activitatea.
Trenkwalder SRL, cu acţionariat austriac (compania Trenkwalder International AG), are circa 3.700 de angajaţi. În 2013, această companie avea o cifră de afaceri de 128 de milioane de lei şi un profit net de 1,9 milioane de lei.
Trenkwalder are sediul central în Sibiu (foto) și un număr de opt filiale în mai multe orașe din țară.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Ieri s-a declarat falimentul! ANAF a pus pe butuci unul din liderii firmelor de recrutare din Romania! 3.500 de oameni raman pe drumuri! Sa vina investitorii, ca-i asteptam cu drag dar si cu legi ambigue!