video și foto exclusiv din și cu boeing-ul 777 aterizat la sibiu. unde a mai zburat și câți ani are aeronava!

avion interior boeing sibiuDupă ce am realizat în premieră o transmisie live a primei aterizări în Transilvania a unuia din cele mai mari avioane de pasageri din lume, Ora de Sibiu, vă oferă și câteva imagini exclusive din și cu avionul care a transportat 280 de soldați americani în Germania și SUA. Avionul ajuns la Sibiu are o vechime de aproape 18 ani.

Site-ul nostru a transmis marți dimineață integral aterizarea primei aeronate de tip Boeing 777 la Sibiu. Pe lângă informațiile și imaginile oferite în direct, Ora de Sibiu că prezintă în premieră fotografii și alte imagini video cu avionul aterizat pe Aeroportul Internațional Sibiu. Reporterul nostru a realizat câteva fotografii și în interiorul uriașului avion, precum și mai multe instantanee cu aeronava staționată pe pista din Sibiu.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA VIDEO CU DECLARAȚIILE ȘI IMAGINI CU AVIONUL LA SOL

Aterizare în siguranță după un zbor de peste 10 ore
Avionul Boeing 777 ce a aterizat la Sibiu, a sosit aici de la Dallas (SUA) după o călătorie de mai bine de 10 ore.
”Este un avion Boeing 777. Este fabulos și iubesc acest avion. (..) Aterizarea a fost perfectă, condițiile au fost și ele bune și vremea foarte bună. Venim din Statele Unite ale Americii din Dallas, iar zborul a durat 10 ore și 28 de minute. De aici vom merge în Germania și de acolo înapoi în SUA. Este prima dată când aterizez în România, în afara Bucureștiului. Acolo am mai fost”, a spus unul dintre piloții avionului.
Aeronava care a decolat de la Sibiu, marți după amiază, a avut o escală în Germania, acolo unde a lăsat o parte din cei 280 de soldați americani îmbarcați la Sibiu. Avionul și-a continuat apoi zborul către Statele Unite ale Americii.
”Această aeronavă este cea mai mare care a aterizat până în acest moment pe aeroportul Sibiu. (..) Pentru mine este un motiv de mândrie, mai ales că această aterizare s-a făcut într-un mod excelent. (..) Mă bucur că au venit și mulți oameni să vadă aterizarea acestei aeronave unice. (..) Aeronava a aterizat aici pentru că are nevoie de câteva caracteristici minime, cum ar fi lungimea pistei și nu numai. (..) Mă bucură faptul că a reușit să aterizeze aici în condiții normale. (..) Cred că pe viitor vom mai avea astfel de operațiuni aici”, a declarat și Marius Gârdea, directorul Aeroportului Internațional Sibiu.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE CU ATERIZAREA AVIONULUI LA SIBIU

Detalii despre avionul aterizat la Sibiu
Aeronava care a aterizat marți dimineață pe Aeroportul Internațional Sibiu, are o vechime de aproximativ 18 ani. Ea a fost livrată în luna august a anului 1997, companiei United Airlines, iar de aici a fost cumpărată de Air India, în anul 2005. Cinci ani mai târziu aeronava a ajuns în custodia celor de la US Bank, iar din 2011 avionul este deținut de Omri Air Internațional. Este unul dintre cele două avioane de acest tip, deținute de către compania americană.
Aeronava a efectuat un număr de aproape 3.000 de zboruri până în prezent, ea sosind la Sibiu, din Dallas (SUA), după un zbor de aproximativ 10 ore.
În ultima vreme avionul a zburat între Dallas și diferite orașe din Irlanda, Vietnam, China, Germania, Franța, Bulgaria, Spania, Italia, Polonia sau Marea Britanie. Aeronava este destul de familiară soldaților americani, fiind în dese rânduri folosită ca charter militar de trupele USA sau NATO pentru transporturi de pasageri pe distanțe lungi.

Selfie-uri cu avionul și soldații americani
Sosirea unei astfel de aeronave la Sibiu, a fost un bun prilej pentru mulți dintre angajații aeroportului să se fotografieze alături de avion. Mulți dintre aceștia au făcut poze și alături de soldați din trupele USA, militarii fiind extrem de amabili și abordabili. De altfel și pasagerii care așteptau să se îmbarce în avioanele Wizz Air către Dortmund și Londra, au ținut să își facă poze cu soldații americani. Și directorul aeroportului internațional Sibiu, Marius Gârdea, a făcut câteva fotografii la bordul aeronavei americane.
VEZI MAI JOS ALTE IMAGINI EXCLUSIVE CU AVIONUL LA SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1e7JcbY1Pnk”]

Ultima oră

Comentariul meu