exclusiv – sibiul va avea un super club de fițe din toamnă. se deschide fratelli!

fratelli-studios-bucSibiul va avea în sfârșit o locație de top în privința distracției. Vorbim de un club care va funcționa sub franciza uneia din cele mai de succes mărci de acest gen din România.

Dacă Sibiul stă excelent în privința evenimentelor culturale, în schimb în privința unor locații de noapte lucrurile stau diferit. Doar Liquid The Club sau Cotton Pub sunt locațiile în care sibienii au condiții decente de distracție și poate The Box se mai poate încadra în această ecuație, în privința programului muzical la DJ-ilor care se perindă pe aici.
Lucrurile se vor schimba însă total din această toamnă. În oraș se va inaugura un club care va face parte din franciza națională cea mai de succes în acestă privință. Vorbim de o locație Fratelli Lounge & Club, care va fi deschisă în Sibiu, într-o locație centrală și după o rețetă de succes care funcționează deja în București, Constanța, Mamaia, Timișoara și Iași. ”O să fie ceva unic și nou pentru Sibiu. Va sparge toate tiparele”, spun surse apropiate celor care vor deschide un Fratelli Lounge & Club la Sibiu.


Ce reprezintă Fratelli
In 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide in centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista pana atunci in capitala, Fratelli EspressoBar.
A fost intr-adevar inceputul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a inceput istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o noua definitie vietii de noapte din Bucuresti.Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat in timp si s-a transformat intr-o poveste de succes al unui brand 100% romanesc. Ultima locație inaugurată, a fost cea de la Iași, în urmă cu doi ani.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Traiasca oltenia! Ca ardelenii sunt prea prosti, batuti in cap si zgarciti. Si nespalati ce se imbraca de la S H .