lemne masina

lemne masinaUn bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Sibiu, a fost oprit în trafic de polițiștii din Cugir, în timp ce transporta lemn cu o autoutilitară. Omul nu avea acte pentru lemnele transportate, așa că s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei și marfa confiscată.

Poliţiştii rutieri din Cugir au confiscat peste 30 de metri cubi de material lemnos transportat cu autoutilitara de un șofer din județul Sibiu, anunta alba24.ro. Acesta care nu deținea documentele completate corespunzător pentru a dovedi proveniența lemnului. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.
Potrivit IPJ Alba, la data de 7 septembrie, în jurul orei 21.15, poliţiştii rutieri din Cugir au oprit, pentru control, o autoutilitară cu remorcă care era condusă pe strada Râul Mic din Cugir, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu şi care era încărcată cu material lemnos.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele din documentele de însoţire a materialului lemnos nu coincideau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.
Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, cu amendă în valoare de 2.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar cei 35,17 metri cubi material lemnos, transportaţi ilegal, au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării. Sursa: alba24.ro foto: arhiva

Comentariul meu

Lasă un răspuns