cindrea

cindreaPreședintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a primit luni după amiază vestea încheierii recursului pe care acesta l-a făcut împotriva sentinței de închisoare de un an cu suspendare, pentru conflict de interese, sențință pronunțată în decembrie 2014. Înalta Curte de Casație și Justiție a României, a RESPINS luni recursul. Decizia este definitivă.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au considerat ca fiind nefondat apelul făcut de Ioan Cindrea, la decizia de condamnare din decembrie 2014. ”Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Cindrea Ioan împotriva sentinței penale nr.1071 din data de 10 decembrie 2014, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Sectia Penală, în dosarul nr.2526/1/2014. Obligă apelantul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”, se arată în comunicarea ÎCCJ. Decizia este definitivă și a fost pronunţată, în şedinţă publică, luni 14 septembrie 2015.
Reamintim că Ioan Cindrea, a fost condamnat de instanţa supremă, în data de 10 decembrie 2014, la un an de închisoare cu suspendare, pentru că în mandatul său de deputat şi-a angajat soţia la biroul parlamentar.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu