video foto penny market pe șoseaua alba iulia: stadiul lucrărilor și când se va inaugura!

noul penny sibiuPenny va inaugura în această toamnă un al II-lea market pe teritoriul municipiului Sibiu. Construcția locației este aproape gata, iar conceptul de magazin este total nou pentru piața sibiană.

Noua locație a celor de pa Penny Market, amenajată chiar peste stradă de noul Kaufland, se află și ea în plin proces de construcție. Unitatea, prima de acest tip de pe teritoriul Sibiului, se află în vecintătatea benzinăriei Petrom și a singurului ștrand din Sibiu. Deocamdată nu s-a anunțat oficial când o să fie deschis magazinul, dar se preconizează că acest lucru se va întâmpla cel mai probabil luna viitoare, înainte ca cei de la Kaufland, aflați peste stradă, să deschidă hypermarket-ul la care se lucrează de zor. Apariția celor două unități, Kaufland și Penny, creează practic un nou pol comercial, aproape de cartierul Ștrand, dar și de zona centrală a Sibiului. Reamintim că în aceelași perimetru mai funcționează și un magazin al celor de la Lidl.
In 2014, compania a extins reteaua Penny Market cu 13 magazine noi si a anuntat ca are in plan continuarea dezvoltarii retelei si deschiderea unei noi platforme logistice. Potrivit unor informatii anterioare, investitia intr-un magazin este de circa 2 milioane euro, din care jumatate reprezinta costul terenului.


Grupul Rewe Romania este format din doua companii, Rewe Romania SRL (care opereaza magazinele) si o firma de dezvoltare imobiliara – Rewe Projektentwicklung. In 2013, afacerile cumulate ale celor doua firme au depasit 500 milioane euro. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activeaza este Lidl. In Romania, grupul german Rewe mai este prezent prin lantul de supermarketuri Billa, care numara 85 de unitati. La nivel internaţional, Rewe are 15.000 de magazine şi 330.000 de angajaţi în 12 ţări europene.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gm-63yk1_tw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/gm-63yk1_tw/maxresdefault.jpg” caption=”penny market sibiu romania”]

Ultima oră

Comentariul meu