meci nebun la mediaș. gazul o comite din nou acasă!

11356174_10206786892096363_177685611_nMeci nebun la Mediaș după ce Gaz Metan și C.S. Mioveni au remizat spectaculos într-o partidă cu 6 goluri. Pentru formația din Mediaș este al doilea egal consecutiv pe teren propriu după ce medieșenii au remizat scor 1-1 cu Șoimii Pâncota. Pentru Gaz Metan au marcat Ciprian Petre, care a semnat o dublă și Azdren Llullaku, acesta marcând din penalty chiar în prelungirile partidei.

Gaziștii au deschis rapid scorul, în minutul 5 Ciprian Petre a marcat printr-un șut deviat. În minutul 10 Năstăsie restabilește egalitatea iar după doar 2 minute același Petre semnează dubla. Năstăsie reușește și el dubla după doar 12 minute, iar după pauză, mai exact în minutul 52 Năstăsie înscrie din nou bifând ”hattrick-ul”. În prelungirile partidei Llullaku reușește să-i aducă un punct gazului transformând un penalty după ce mingea a fost atinsă cu mâna de către un jucător argeșean.

Formațiile de start

Gaz Metan: Greab – Stancu, Muth, Vişa, Buzean (cpt.) – Elton, Băjenaru – Cip. Petre, Ignat, Figliomeni – Llullaku
Rezerve: Botoşer – Abrudan, R. Roberto, Olaru, Bic, Al. Munteanu, Buziuc
Antrenor: Ion Balaur

CS Mioveni: Oct.. Popescu – Torişte, Calvin, Cip. Negoiţă, Ct. Stan – Al. Răuţă (cpt.), Gălan, Honciu – Tirică, Năstăsie, Ayza
Rezerve:  Fl. Croitoru – Ed. Florescu, Nilă, Mîrzeanu, Buhăescu, D. Iancu, Bg. Stoica
Antrenor: Claudiu Niculescu


Schimbări

Min 70 ⇔ Elton îi lasă locul lui Buziuc

►Min 60 ⇔ Ignat este înlocuit de Olaru

Min 46 ⇔ Bic intră pe teren în locul lui Băjenaru

Arbitrii

  • Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
  • Asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău)
  •  Doru Zamfir (Slatina).

După acest meci nebun de acasă, pentru Gaz Metan urmează o deplasare la Satu Mare iar Mioveni-ul primește vizita șepcilor roșii de la U Cluj. Așadar Gaz Metan ajunge la 11 puncte din 5 etape și se păstrează pe locul 2 la doar 2 puncte de prima clasată Baia Mare. În același timp Mioveni a ”căzut” pe 4 cu 8 per total.

Ultima oră

Comentariul meu