pensiuni cu oferte last-minute pentru paște în zona sibiului. încă mai sunt locuri!

perla paltinisuluiCine nu s-a decis încă ce vrea să facă de Paște sau caută să schimbe o vacanță la mare pe una la munte, deoarece vremea pe Litoral o să fie rece, are de unde să aleagă, cel puțin în Mărginimea Sibiului. Aici mai există locuri în locații extrem de frumoase. Şi hotelurile din oraş mai au câteva locuri libere.

Surprinzător sau nu, în acest an găsiți oferte destul de multe chiar și pe ultima sută de metri la pensiunile din Mărginime sau Păltiniș. La Perla Păltinișului de exemplu mai erau marți două camere libere pentru doritori, iar prețul este de 590 de lei de persoană, în acești bani fiind incluse patru zile de cazare cu demipensiune și masa festivă de Paște, inclusă în preț. Una dintre cele mai cunoscute locaţii, Pensiunea Mai, de lângă Răşinari, mai are o cameră liberă. Aşa că dacă vă doriţi să petreceţi un Paşte de neuitat, grăbiţi-vă să o rezervaţi! Costă 874 de lei pentru 3 nopţi.
Pensiunea “La Taifas” din Sălişte este foarte căutată, conform booking.com. Tot site-ul de rezervări anunţă că doritorii unui loc de cazare aici trebuie să se grăbească, pentru că mai sunt libere doar 4 camere. Trei nopţi aici, în perioada 30 aprilie- 3 mai costă 645 de lei.
Pensiunea Grandor, de 4 stele, din Păltiniş, are 5 camere libere. Pentru trei nopţi trebuie să plătiţi 538 de lei. Vă veţi bucura de aerul curat de munte, aşa că nu ezitaţi!
Tot în Păltiniş, la Vila Creasta Cocoşului, două camere aşteaptă să fie ocupate. Pentru o cameră la pensiunea de trei stele trebuie să plătiţi 417 lei.
Dacă doriţi să petreceţi Paştele în Şura Mica, Casa Antonia Homestay vă poate oferi ultimele două camera. Rezervarea uneia costă 560 de lei.perla pensiune

Cazare în oraş
Dacă însă căutaţi cazare pentru prieteni sau rude care vin la Sibiu de Sărbători şi doresc să le petreacă în oraş, locuri se mai găsesc la pensiunile de aici sau la marile hoteluri.
Pentru cele trei zile de sărbătoare Pensiunea Magnolia vă cere 403 lei pentru o camera, Pensiunea Amso oferă cazare cu 471 de lei pentru cele trei zile, iar Pensiunea Nero are o ofertă de 309 lei.
Hotel Stefani are o ofertă variată, în funcţie de tipul camerei alese, numărul de persoane şi perioada. Se pot alege variante care pleacă de la 668 de lei şi ajung la 2.268 de lei.
Două camera libere mai sunt la Hotel Select, iar una costă 672 de lei.
Hotelul Silva, aşezat chiar lângă parc mai are disponibilă o camera pentru Sărbătorile Pascale, care se închiriază cu 888 de lei pentru două persoane., trei nopţi.piata mare sibiu targ dse paste de susApartamente libere
Oferte pentru cei care îşi doresc intimitate există. Se pot alege în aceste cazuri apartamentele care se închiriază în regim hotelier. Apartamentul Amalia este liber, destul de încăpător pentru 4 persoane şi oferit cu 457 de lei.
Apartament Ioana are aceeaşi capacitate şi un preţ diferit în funcţie de câte persoane îl vor ocupa.
Apartament Hermannstadt Wohnung este mult mai mare, încap şase persoane, iar preţul diferă în funcţie de câte dintre acestea fac rezervare.

Ultima oră

Comentariul meu