wp 1462081621162

Veste buna pentru cei ce se gandesc sa dea o fuga la mare in aceste zile. CFR a introdus pentru aceasta mini vacanta trenurile Tineretului si Litoralului in aceasta perioada.

image

CFR Călători introduce Trenurile Tineretului și Trenurile Litoral spre Constanța, prețul unui bilet dus-întors pentru un student la Trenul Tineretului, la clasa a II-a, cu loc rezervat fiind de 37,30 lei, potrivit unui comunicat al CFR, anunta agerpres.ro.
CFR Călători informează că, în minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paști și de 1 Mai, capacitatea de transport la nivelul întregii rețele feroviare va fi adaptată la evoluția și dinamica publicului călător. Trenurile Tineretului IR 1921 și IR 1922 Sibiu—Râmnicu Vâlcea — Pitești—București Nord — Constanța — Mangalia și retur circulă suplimentar și sunt tarifate ca tren Regio. Trenurile Litoral asigură legătura între Capitală și Constanța în numai două ore și circulă fără opriri intermediare. Acestea vor avea în compunere, în perioada 28 aprilie — 2 mai, și un vagon care permite transportul bicicletelor. Tariful pentru transportul unei biciclete este de 10 lei”, se spune în comunicat.
De asemenea, din Gara de Nord București, la o cadență de aproximativ două ore, va pleca câte un tren cu destinația Constanța. De aici, turiștii au la dispoziție legături cu stațiunile de pe litoral.
Prețurile biletelor de tren pe ruta București-Constanța variază în funcție de rangul trenului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri.
“Având în vedere cererea mare de bilete din preajma sărbătorilor, pentru a putea efectua suplimentările operativ, recomandăm pasagerilor ca acestea sa fie achiziționate din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs care au în compunere vagoane de dormit și cușetă, cu atât mai mult cu cât există reduceri online și de anticipație. Biletele de tren pot fi achiziționate: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism)”, se arată în comunicat. Sursa: agerpres.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu