foto – un sibian a intrat cu bmw-ul pe plajă la mamaia. poliția i-a dat o amendă record!

lus pe plajaCâteva fotografii cu un BMW X6 parcat pe o plajă din Mamaia, în weekendul care a trecut, fac înconjurul internetului. ”Vinovatul” pentru aceste instantanee este sibianul Emilian Luș, acesta fiind amendat pentru fapta sa cu nu mai puțin de 20.000 de lei. Omul și-a pus inclusiv pe Facebook, o poză cu mașina pe plajă!

Un sibian a vrut să arate tuturor prietenilor cât de șmecher este așa că a intrat cu mașina pe plaja Mamaia până aproape de mare. Isprava nu ar fi fost suficient de bună dacă nu avea și dovezi. Așa că a rugat un prieten să-l fotografieze alături de bolidul său, anunta ctnews.ro.
Ghinionul sibianului a fost că toată aventura a fost surprinsă de un alt fotograf aflat pe plajă. Polițiștii constănțeni s-au autosesizat și l-au amendat cu 20.000 lei – sancțiunea maximă pentru accesul pe plajă cu autovehicule.
Polițiștii constănțeni nu sunt la prima sancțiune aplicată șoferilor fără bun simț. Luni dimineață a fost identificat un alt conducător auto care făcea slalom pe nisip în stațiunea Mamaia.lus pe plaja cu masina


Și-a pus isprava pe Facebook
Chiar dacă a primit o amendă de 20.000 de lei, Emilian Luș și-a atins scopul și a reușit să își facă fotografii cu mașina pe malul mării. El a și publicat de altfel câteva dintre acestea pe profilul său public de Facebook. masina pe plajaSibianul care conduce autoturismul BMW X6 cu numătul SB 12 HOT nu este la prima abatere. În urmă cu un an el a apărut și într-un video care arăta o depășire periculoasă, pe contrasens, filmare care a fost publicată pe Ora de Sibiu.
VEZI AICI FILMAREA CU DEPĂȘIREA PERICULOASĂ FĂCUTĂ DE ACESTA!
sursa foto: Facebook & ctnews.ro

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

Publică

  1. No acuma ce aveti cu omu` … e din Glamboaca … mai mult nu stie …. de alu` Ciocanel :))))

  2. in articol nu-i bine scris numele, el este CIOCANEL EMILIAN zis LUS,
    cu sustinere in politia din Sibiu, legaturi de genul fin-nas.

  3. bine ca pentru ala care a mers prin oras cu 175kmh amenda e 2150 lei adica vreo 450 de euro si pt asta care a parcat pe plaja ii da 4500 euro. care e pericolul social al acestor 2 fapte? prima e tentativa de crima

  4. singurii vinovati sunt autoritatile. confiscati masina, puscarie cateva luni . a pus in pericol viaa tuturor turistilor de pe plaja, ce e asa greu???

  5. Daca nu te-a atins nu ai dreptul sa spui nimic si e mai bine s-a stai in banca ta ! faptul ca politia nu-si face datoria , ASTA DA , E O PROBLEMA in Romania ! mai e nevoie de timp pana se va ajunge la un nivel acceptabil de CIVILIZATIE.

  6. ma bormasino, ai dreptate, dar la ce ortografie ai, imi pare rau de tine

    pe de alta parte, cocalar de valcea imigrat “in occident” …adica aici la noi…mica amenda, trebuia si masina imobilizata sau impinsa direct in mare 🙂

  7. asta nui sibian, sibieni is cumsacade astai TIGAN,trebuia sa-i confiste masina ca si asa no lucrat pentu ia