avion ținut la sol pe aeroportul internațional sibiu. pirotehniștii sunt în zonă!

pirotehnisti sri aeroport sibiuO aeronavă ce aparține companiei Austrian Airlines, care trebuia să decoleze duminică după amiază de la Sibiu către Viena, a rămas blocată la sol în aeroportul internațional Sibiu.

Avionul Austrian Airlines a aterizat la Sibiu la ora 15.11 și trebuia să decoleze spre Viena în jurul orei 16:05. Pasagerii care trebuiau să se îmbarce pentru cursa spre capitala Austriei, au fost anunțați însă că avionul nu mai decolează așa cum era programat. Se pare că aeronava are probleme tehnice. ”Aeronava nu a mai putut decola din cauza unor probleme tehnice. Din câte știu pasagerii au fost redirecționați și rerutați pentru că avionul nu a mai plecat de la Sibiu și a rămas la sol”, a explicat Marius Gârdea, directorul general al aeroportului internațional Sibiu, pentru oradesibiu.ro.
Câțiva dintre cititorii Ora de Sibiu au semnalat și prezența pirotehniștilor în aeroport, dar conducerea aeroportului internațional Sibiu a explicat că nu are nici o legătură cu problemele aeronavei Austrian Airlines. ”Este o măsură de siguranță instituită după atentatele de la aeroportul din Bruxelles”, a mai explicat directorul Marius Gârdea.

Ultima oră

Comentariul meu