video cum a ucis-o nepotul pe profesoara de sport din braşov. dezvăluirile făcute de anchetatorii de la sibiu!

vlcsnap-2016-05-19-15h39m47s15

Procurorii sibieni au reuşit identificarea criminalului Vioricăi Boroz, profesoara de sport din Braşov, în câteva zile. Încă de la început l-au suspectat pe nepotul acesteia, pentru că au povestit cunoscuţii, aveau neînţelegeri pornite de la o moştenire.

Reacţia criminalului profesoarei din Braşov. Ce a spus în faţa jurnaliştilor

După ce cadavrul profesoarei a fost găsit la intrare pe Transfăgărăşan, anchetatorii au stabilit că aceasta fusese ucisă cu 48 de ore înainte, adică în data de 7 mai, iar cadavrul acesteia a fost adus acolo.
Criminalul a fost reţinut în data de 18 mai pe Aeroportul Otopeni, după ce a coborât dintr-o cursă de Italia. “El trebuia sa se intoarca de acum o saptamana, tot cu autoturismul . Avem suspiciuni ca a renuntat sa se intoarca cu autoturismul, raportat la informatiile care au aparut cum ca ar fi vizat in ancheta, si asta l-a tinut sa ramana mai mult timp. Din discutiile purtate cu seful lui din Romania, am inteles ca a cerut voie sa mai ramana cateva zile in Italia, și si-a prelungit sederea”, a declarat Ioan Veştemean, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Dovezile care i-au dus pe anchetatori către nepotul profesoarei sunt puternice. “În bagajul cu care a venit pe Otopeni avea o pereche de adidaşi ale căror urme coincid cu urmele găsite pe pantalonii victimei. Avem martori care confirmă deplasarea şi imagini cu maşina. I-am localizat apelurile telefonice, iar acestea au fost făcute în apropiere de Cârţişoara, deci îl putem plasa la locul în care a fost găsită victima. La faţa locului s-au găsit urmele maşinii inculpatului, plus alte urme în interiorul maşinii”, a declarant procurorul Ioan Veştemean.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=h_Qq3jyEAek” splash=”https://i.ytimg.com/vi/h_Qq3jyEAek/maxresdefault.jpg” caption=”Declaratii procuror de caz crima Transfagarasan Sibiu”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pai, daca tot aveti un titlu, ne spuneti si noua cum a procedat criminalul ? ca din continutul articolului nu se intelege. 2. Despre ce urme din masina vorbeste procurorul, ca mai sus zice ca ala a plecat cu masina in Italia si s-a intors cu avionul. Avea masina in avion? sau a adus el urmmele din masina in bagaje ca sa le predea. ? Un pic de logica si coerenta nu ar strica