nicolle stanese

nicolle stanese

Nicolle Stănese, gazda emisiunii “Bake OFF România” a divorţat de soţul ei în urmă cu mai multe luni. Despărţirea a fost una cu scandal, pentru că separarea a survenit după ce Nicolle s-a îndrăgostit nebuneşte de un alt bărbat, la rândul lui căsătorit şi cu un copil.

Prezentatoarea ”Bake Off” s-a măritat în 2013 la Sibiu cu Mihai, un cunoscut afacerist care a dezvoltat in România afacerile unor branduri de succes, cu care are şi o fetiţă, iar cei doi au spus ”Da” în faţa lui Klaus Iohannis, primarul de atunci al oraşului. Au divorţat trei ani mai târziu. La acea vreme, multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat între vedetă şi soţul ei, mai ales că, cel puţin în public, păreau fericiţi. Ei bine, Nicolle a călcat strâmb şi a intrat într-o relaţie cu un alt bărbat, chiar dacă încă era măritată. Mihai a început să intre la bănuieli, însă cum nu avea vreo dovadă, iar soţia lui nega tot, a tăcut.

VEZI ȘI: Sibianca Nicolle Stănese rupe tăcerea despre divorțul ei. Vedeta Pro Tv vorbește și despre noul bărbat din viața sa! nicolle marius

Potrivit surselor CANCAN.ro, vedeta se iubea de mama focului cu Marius, un bărbat din Sibiu, fără să ţină cont că acesta este căsătorit şi că are şi un copil. Şi respectivul nega în faţa nevestei că ar avea o altă relaţie, deşi acesta bănuia. Totul bine şi frumos până acum!
Şi aici cei de la Can Can fac referire la Stănese şi la bărbatul cu care îşi „traducea” soţul. Azi aşa, mâine aşa, până când bărbatul prezentatoarei a avut dovadă că îl ”traduce”. Şi ce dovadă! Se pare că acesta, a prins-o pe aceasta în „flagrant” în timp ce era cu Marius undeva în afara oraşului. La scurt timp, Mihai şi Nicolle au divorţat.
Liberă de contract, bruneta nu mai avea vreun motiv să se ascundă, aşa că a început să se afişeze în public cu Marius. Mai ales că şi acesta terminase socotelile cu soţia lui cu care are un copil, despărţirea fiind parafată la notar. Zilele trecute,Nicolle a postat pe pagina ei de socializare fotografii în care apare alături de actuala ei iubire, semn că nu se mai ascunde. sursa: cancan.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

5 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Nu o mai jigniți și nu o mai judecați! Nu știți despre ce vorbiți! Am fost colega de servici cu fostul soț Mihai “Ciordea” și un ghiolban mai mare n-am văzut! Glume proaste cu colegii (in special cu partea feminină) mai ceva ca la autobaza. Vedea fetele vorbind și se baga in vorba ca supozitorul in cur cu talente de “el le știe pe toate”. Odata Vb de unghii cu o colega și m-am trezit cu ciudatul asta in spate. Ne dădea teste de inteligenta(?!?) asta când nu își baga p… de fata cu toate femeile, nu ii pândea pe toți care parcau ilegal și suna la poliție (cu asta își ocupa diminețile) sau se comporta ca un comunist pârâcios cu toată lumea. Bravo Nicole, ai scăpat de un nebun cu acte in regula, dacă era un ciudat cu noi străinii nici nu îmi imaginez cum se comporta cu tine!

    1. O bunaciune inca cand lucra la Sibiu…vazandu se vedeta de pro tv a zis ca acuma este de mine si a inceput sa si o traga la scara ignorand familia copilul si onoarea ..Familia ei s a dus a lui dandelui s a dus si o alta familie linistita nu o sa aiva fufa ramane fufa si nimeni nu mai are incredere in ea