live video – alegeri locale de la sibiu. principalii candidați pentru primăriile sibiu și șelimbăr, dar și consiliul județean au votat. declarațiile date la ieșirea de la urne!

live sibiuZi importantă pentru viitorul Sibiului și al județului nostru. Duminică 5 iunie în toate localitățile au loc alegeri locale, în urma cărora se vor alege viitorii primari, consilieri locali și județeni pentru următorii patru ani. Ora de Sibiu transmite în direct declarațiile de la ieșirea de la urne a principalilor candidați.

Ora de Sibiu vă va ține la curent toată ziua cu evoluția votului și prezența la urne la alegerile locale de duminică 5 iunie. Reporterii Ora de Sibiu vor fi prezenți pentru a transmite în direct în sistem live – video declarațiile la ieșirea de la urne a candidaților importanți aflați în cursa electorală la Sibiu.
Președintele PNL Sibiu Raluca Turcan va vota duminică, 5 iunie, ora 8.00 la secţia de votare nr. 42, de la Colegiul Naţional Octavian Goga.
Candidatul PNL Sibiu pentru președinția Consiliului Județean, Daniela Cîmpean va vota duminică, 5 iunie, ora 9.00 la secţia de votare nr. 48, Școala Generală nr. 1, strada Hațegului.
Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, candidat la Consiliul Județean Sibiu, va vota, duminică, la ora 9,00, la secția nr. 26, situată în incinta Grupului Școlar ”Henri Coandă” din strada Sevastopol nr. 51.
Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Sibiu, Ovidiu Sitterli, va vota la ora 10,00, la secția nr. 41, situată la Colegiul Național ”Octavian Goga” (strada Mitropoliei nr. 34)

Candidatul Mișcării Populare la Consiliul Județean, Diana Popa. voteaza la ora 9.30, la secția de pe strada Hațegului, din Ștrand.

Candidatul PNL la primăria Municipiului Sibiu, Răzvan Pop va vota duminică, 5 iunie a.c., ora 10.00 la secţia de votare nr.68, Școala Generală nr. 4, str. Spartacus.

Primarul interimar al Sibiului și totodată principalul candidat al FDGR pentru funcția de edil al capitalei de județ, Astrid Fodor va vota la secția de la Școala nr. 8 de pe strada Lupeni, la ora 10.30.


Candidatul independent Alexandraina Matei votează la ora 12, la secția de votare de la Școala nr.2, de pe str. Avram Iancu Nr. 13.
Principalul candidat la primăria Șelimbăr, Marius Grecu, votează la Veștem, la ora 11.00.

Soția președintelui Klaus Iohannis, votează la Școala Numărul 4, la ora 12.00.

Candidatul PMP pentru primăria Sibiu, Ioan Gligor, votează la 12.30 la Facultatea de Inginerie din Sibiu.

VEZI AICI TRANSMISIILE ÎN DIRECT DE PE FACEBOOK ORA DE SIBIU!
Site-ul nostru va transmite în direct votul candidaților menționați mai sus. Transmisia are loc pe pagina noastră de Facebook, iar mai apoi declarațiile vor fi vizibile și pe oradesibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu