clipe de coșmar pentru actrița sibiancă ioana ginghină. a trecut de la agonie la extaz pe valea oltului!

ginghinaFrumoasa actriță sibiancă Ioana Ginghină s-a trezit că a rămas fără toate actele și portofelul cu bani în urma unui periplu pe Valea Oltului. Zilele trecute a primit însă o veste la care nu se mai aștepta.

Ioana Ginghină a trecut prin mari emoţii. Actriţa, care în doar câteva săptămâni va trebui să plece din ţară, şi-a pierdut weekend-ul trecut geanta cu toate actele, agenda telefonică şi portofelul în care se afla o sumă de bani frumuşică. Atunci când se consolase cu ideea că va face drumuri multe pentru a-şi întocmi alte documente, şatena a primit vestea salvatoare, anunta click.ro.
Pe Ioana Ginghină (38 de ani) nu o ocoleşte norocul. Este o persoană pozitivă şi are multă energie, aşa că totul în jurul ei este roz. Săptămâna trecută, actriţa a intrat în panică după ce a observat abia acasă că îi lipseşte geanta. A fost la reuniunea de 20 de ani de la terminarea liceului la Sibiu, iar la întoarcere, pe drum, a oprit la benzinărie, unde şi-a lăsat şi geanta.
“Telefonul era cu mine, de aceea nu am remarcat că îmi lipseşte ceva. Abia când am ajuns la Bucureşti, mi-am dat seama că am lăsat poşeta pe malul Oltului. Am sunat la benzinărie şi de acolo mi s-a spus că nu au găsit nimic. Am zis că aşa a fost să fie. Am paşaport şi o să plec cu el în Polonia, iar când mă întorc, oricum sunt în vacanţă şi mă voi ocupa de acte. Marţi m-a sunat o doamnă din Italia. Geanta era la ea. O găsise, dar cum ea avea drum la Arad şi de acolo în Italia, geanta mea s-a cam plimbat. A trimis-o printr-o firmă de curierat cu tot ce era în ea, mai puţin 200 de lei, cât a costat transportul. Viaţa nu poate decât să fie frumoasă!”, ne-a povestit ferictă Ioana Ginghină. Actriţa a intrat ieri în posesia poşetei şi este foarte fericită că şi-a recuperat toate bunurile, dar şi că mai există ăn România oameni care nu se bucură de răul altuia. Sursa: click.ro


Ultima oră

Comentariul meu