neatenția în trafic face în continuare victime. ce ”năzbâtii” au mai făcut șoferii

accident-usor-23851

Șoferii sibieni parcă sunt din ce în ce mai grăbiți. Nu mai sunt atenți la semnele de circulație și nici la celelalte mașini cărora ar trebui să le dea prioritate, dar nici la viteza cu care circulă. Așa se face că evenimentele rutiere sunt la ordinea zilei.

În data de 22 iunie , în jurul orei 09,30, în municipiul Sibiu, o sibiancă în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea autoturismul pentru a ieşi dintr-o parcare situată pe strada Lungă, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un localnic în vârstă de 63 de ani. Coliziunea a dus la rănirea uşoară a pasagerei din dreapta din auto care circula regulamentar, fără a necesita internarea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 22 iunie, în jurul orei 13,00, în mun. Mediaş, o localnică în vârstă de 40 de ani a încercat să traverseze fără să se asigure pe la colţul străzii Ştefan cel Mare în intersecţia cu Şoseaua Sibiului, unde un conducător auto, tot localnic şi cu aceeaşi vârstă, efectua manevra de mers înapoi. Femeia a fost acroşată uşor, fără a necesita internarea.
Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest accident rutier.

În data de 22 iunie, în jurul orei 17,00, pe DN7Cîn afara localităţii Cârţişoara, în timp ce conducea o motocicletă spre Bâlea Lac, un cetăţean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat şi a intrat în coliziune cu un parapet.
Motociclistul a suferit mai multe traumatisme grave şi a fost transportat la spital unde a şi rămas internat.
Poliţiştii sibieni continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu