încă un week-end în care sibiul oferă evenimente de calitate. cum și unde ne distrăm în oraș

red bull romaniacsPentru finalul de săptămână meteorologii nu au vești foarte bune. Spun, citește aici, că vor fi vijelii și ploi cu tunete și fulgere. Chiar dacă vor avea dreptate, e cod galben și de distracție. Așa că este imposibil să nu îți placă ceva din recomandările noastre.

La Ursus Cotton Pub se dă, ca în fiecare săptămână, start-ul al distracție. M.I.L.F Party începe vineri la ora 22 și nu ai voie să lipsești. Așa că fă o rezervare la 0752268866. Dacă tot suni ține o masa și pentru sâmbătă, pentru că evident, tot în Cotton va fi cea mai mare distracție la Just an Ordinary Saturday Party.cotton

În Imperium, în acest final de săptămână, se aude muzică bună. Se savurează și mai bine dacă stai liniștit la o masă. Poți face o rezervare la 0369 454 690.

Red Bull Romaniacs continuă și la final de săptămână. Dacă vrei să vezi cei mai buni rideri din lume în acțiune, ai aici programul competiției.

Simpozionul European de Sculptură se încheie duminică. Până atunci poți participa la evenimente care se desfășoară la muzeul ASTRA.

”Cel mai mare Gulliver” se joacă vineri seara la Teatrul Gong. Piesa începe la ora 18, iar detalii despre ea se găsesc aici.

Ultima gală de balet din această stagiune începe vineri seara, de la ora 19, la Sala Thalia. Programul aici.

Sibiu Fashion Days este spectacolul de modă ce se întinde pe durata a două zile. În Piața Mare vor fi concerte și defilări de modă. Programul aici.

Caravana Metropolis aduce în continuare filme ce pot fi vizionate în aer liber. Detalii despre proiecțiile din Piața Mică, aici.

Calfele călătoare ies pe străzile Sibiului de duminică, până în 28 august. Le poți întâlni în toată zona centrală.

Dacă meteorologii se înșeală și vom avea parte de un week-end călduros, atunci sigur îți vei dori o bălăceală. Aici găsești toate ștrandurile și piscinele deschise în această vară.

Sau, dacă va ploua, atunci răspunsul poate fi Cinema Arta. Aici găsești filmele programate până în 21 iulie.

Ultima oră

Comentariul meu