evenimente din plin în acest week-end la sibiu. ai de unde alege

13729097_1174857182585290_5515277121955163391_n

Un week-end de vară, ca cel care începe azi, trebuie fructificat la maxim. Așa că timpul trebuie organizat ca să ajungi la cât mai multe evenimente din oraș. Și sunt multe- și pentru petrecăreți, și pentru cei mai ”așezați”.

Pentru prima categorie, evident, locul unde distracția este la ea acasă este Ursus Cotton Pub. Vineri se sărbătorește începutul week-end-ului, iar sâmbătă seara, continuarea lui. Nu mai este nevoie să vă spunem că distracția nu e savurată din plin fără o masă rezervată, ceea ce se poate face la 0752268866.

Atmosfera liniștită și prietenoasă se găsește la Imperium. Vineri seara te poți delecta la un pahar de…orice, iar sâmbătă e neapărat să te reîntorci, pentru că cei de la Studio 7 vor susține un concert LIVE. Numărul de telefon la care se poate rezerva o masă este 0369 454 690.

Un altfel de târg al olarilor s-a deschis deja în Muzeul ASTRA. ”Frumos. Ceramic. Folositor” a adus la Sibiu artiști din toată țara care vor fi acolo până duminică, așa că ai timp destul să treci prin muzeu. Evenimentele programate le găsești aici.

Calfele Călătoare au ajuns deja în oraș. Le poți vedea la muncă în toată zona centrală. Detalii despre ce fac ele, aici.

Feeric Fashion Week, desfășurarea de forțe din lumea modei, se încheie sâmbătă. Până atunci mai sunt organizate câteva evenimente, despre care găsești detalii aici.

Stagiunea Teatrului de Balet din Sibiu se încheie vineri. În Piața Mare, de la ora 21,  va fi prezentată ”Geneza”, eveniment aflat la cea de-a treia ediție. Detalii aici.

Festivalul Internațional de Poezie ”Artgothica” se desfășoară până duminică, la ”Casa cu Cariatide”. Detalii despre eveniment aici.

Festivalul IconArts umple Sibiul de concerte de calitate. Programul evenimentelor și locația lor, aici.

”Plimbări muzicale la Cisnădioara” se află la a 10-a ediție. Mai bine de o lună în Biserica Evanghelică de aici vor fi susținute concerte. Programul lor, aici. 

Festivalul folcloric ”Florile Oltului” are loc la Avrig sâmbătă și duminică. Programul concertelor aici. 

Meteorologii anunță vreme bună pentru acest final de săptămână, așa că o bălăceală e binevenită. Aici găsești lista cu piscinele și ștrandurile din județ unde poți face o baie.

Cinema Arta are pregătite filme bune pentru tine. Așa că dacă asta îți dorești pentru acest final de săptămână, aici găsești programul până în 28 iulie.

Ultima oră

Comentariul meu