video foto csu sibiu a învins lejer pe dinamo. fanii au protestat însă în tribune

mesaj-suporteriMeci dominat de la un capăt la celălalt de echipa lui Fleșeriu. CSU a învins pe Dinamo cu 94-76 . Fanii sibieni au protestat împotriva faptului că Sala Transilvania nu poate fi folosită de echipă din cauza evenimentelor de altă natură decât sportivă, care se organizează aici.

Meci fără istoric la Sala Transilvania. Echipa universitară s-a distrat cu Dinamo, bucureștenii neputând să țină pasul cu echipa lui Dan Fleșeriu. Sibienii au dominat partida autoritar și puteau să învingă mai clar decât o arată scorul, dacă baschetbaliștii lui CSU nu s-ar fi relaxat pe final de meci. A învins Sibiul cu 94-76, iar returul de săptâmâna viitoare pentru calificarea mai departe în Cupa României, pare la îndemâna noastră.
Cel mai interesant moment din acest meci nu a fost pe parchet ci în tribune. Fanii din galerie au afișat un banner prin care și-au arătat dezamăgirea față de faptul că echipa lui Dan Fleșeriu este nevoită să se antreneze în ultima  vreme tot prin alte săli. Motivul este același ca din totdeauna. Sala Transilvania este închiriată și pentru alte evenimente care nu sunt de natură sportivă. ”Cât costă sau cu cine trebuie să votăm pentru ca sportul să fie prioritate în Sala Transilvania?”, a fost mesajul afișat de fani.


YouTube video

Și Dan Fleșeriu și-a arătat încă odată dezamăgirea față de faptul că trebuie să își antreneze jucătorii în altă sală decât în cea în care dispută partidele oficiale. Urmăriți mai jos declarațiile lui Fleșeriu.

Ultima oră

Comentariul meu