video foto sibian decedat într-un accident de circulație în județul cluj. itm sibiu a deschis o anchetă

accident-1Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Sibiu, și-a pierdut viața într-un tragic accident avut loc în județul Cluj, la Topa Mică. Zaharie Poloșan era director în cadrul Transgaz și se afla în timpul serviciului când a murit.

Sibianul de 51 de ani a decedat într-un cumplit accident petrecut, luni, lângă localitatea clujeană Topa Mică, anunța Ziarul Clujean. Acesta se numește Zaharie Poloşan și era director la Exploatarea Teritorială Mediaș, în cadrul Transgaz Mediaș, iar acum era inginer la aceeași companie.
Zaharie Poloșan se afla în timpul serviciului când și-a pierdut viața în accidentul rutier. El era în delegație, dar cu mașina personală. Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, care cercetează cazul, pe partea de protecție a muncii, bărbatul se deplasa pe ruta Zalău – Mediaș.
”ITM Sibiu a primit comunicarea evenimentului rutier, petrecut în data de 26.09.2016, în jurul orei 17.00, în urma căruia un angajat al Transgaz Mediaș și-a pierdut viața într-un accident rutier. Victima se deplasa pe ruta Zalău – Mediaș, în interes de serviciu. Inspectorii de muncă din cadrul ITM Sibiu vor efectua verificări în vederea încadrării/neîncadrării evenimentului ca accident de muncă”, a declarat Ana Raluca Gancea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu.accident-2

A explodat un cauciuc la un TIR
Evenimentul rutier a avut loc lângă localitatea clujeană Topa Mică, într-o curbă, unui TIR i-a explodat un cauciuc. Camionul nu a mai putut fi controlat și a izbit în plin autoturismul în care se afla sibianul. Zaharie Poloșan a murit pe loc. Surse din anchetă spun că TIR-ul va fi supus unei expertize tehnice pentru a se stabili de ce pneul acestuia a explodat.accident3 În timpul expertizei va fi analizată starea tehnică a autotrenului, încărcătura, viteza cu care rula și vor fi luate în calcul date care vor scoate la iveală de ce s-a produs explozia la roată. Șoferul TIR-ului, un bărbat din Șimleul Silvaniei, se află încă în stare de șoc.


YouTube video

Sursa: ziarulclujean.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu