video – ninge tare pe transfăgărășan. imagini live de la bâlea lac

balea-lacȘoferii care vor să se încumete să meargă miercuri pe Transfăgărășan sunt sfătuiți să evite acest lucru sau să echipeze mașinile cu anvelope de iarnă. La Bâlea Lac ninge de miercuri dimineață, iar sectorul de drum până la Cascada Capra este acoperit cu zăpadă.

Stratul de zăpadă atinge, miercuri, până la 10 centimetri grosime pe DN 7C – Transfăgărășan, la altitudini mai mari de 1.700 de metri, circulația în zonă desfășurându-se în condiții de iarnă.
“În urma ninsorilor din ultimele 12 ore, stratul de zăpada pe Transfăgărășan este de 8-10 centimetri, ceea ce face ca pe tronsonul Cascada Capra (1.700 metri altitudine) în județul Argeș — Pilonul 2 Telecabină (1.600 metri altitudine) în județul Sibiu, circulația să se desfășoare în condiții de iarnă. În acest moment se intervine cu utilaje de deszăpezire”, se precizează într-un comunicat transmis de directorul Serviciului Public Județean Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu.balea-lac-2
Salvamontiștii îi sfătuiesc pe șoferi să nu circule pe Transfăgărășan decât dacă au autoturismul echipat pentru iarnă, respectiv dacă au anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, lopată și nisip.
Urmăriți mai jos imagini în direct de la Bâlea Lac.


YouTube video

Camera 2

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu