E.On lasă 20 de străzi din Sibiu fără gaze, în plină perioadă de temperaturi scăzute

0 325

lucrari-e-on-gaz-sibiuServiciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 19 octombrie, pe mai multe străzi din Sibiu. Motivul îl constituie branșarea unei noi conducte la rețeaua de distribuție.

Pentru cuplarea unor noi conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri 19 octombrie, începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Lăptărie, Eschil, Lăcrămioarelor,  Florilor, Crizantemelor, Pandurilor, Ţiglari, T. Demetrescu, Magheranului, Păltiniş, Carpaţilor, Speranţei, Margaretelor, S. Bărnuţiu, Viorelelor, Democraţiei, Honterus, Înfrăţirii, Narciselor şi Lungă.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Lucrările de cuplare a noilor conducte fac parte dintr-un proiect de investiţie de circa 9,5 milioane lei, prin care vor fi modernizaţi aprox. 23 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale care deservesc consumatorii de pe 18 străzi din municipiul Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...