update foto - accident mortal pe strada tipografilor din sibiu. a făcut infarct la volan

 

fb_img_1477636707722.jpgNefericitul incident a avut loc vineri dimineața în jurul orei 8.40, pe strada Tipografilor din municipiul Sibiu.
Este vorba de un autoaccident. O conducătoare auto în vârstă de 60 de ani, din Sibiu, a lovit o maşină parcată. Se pare că aceasta ar fi suferot un infarct şi era singură în maşină.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical şi s-a trecut la resuscitarea victimei.


update foto - accident mortal pe strada tipografilor din sibiu. a făcut infarct la volanDin păcate nu a mai putut fi readusă la viață şi s-a declarat decesul acesteia.

update foto - accident mortal pe strada tipografilor din sibiu. a făcut infarct la volan

foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. “… Este vorba de un autoaccident…”
    Am trait sa o vad si pe asta. Am citit multe prostii în presa, dar asta este o perla…

  2. Prea aglomerate de parcari aceste stradute din centrul istoric,nu se poate interveni la interventii de urgenta SMURD,POMPIERI,POLITIE,ISU,Tipografilor Tribunei,Gheorghe Lazar,Cetatii.Ar trebui mers la fata locului de edili,masurata latimea strazii si stabilita masura la care se accepta parcari sau nu.In sensul sa ramana o banda libera,daca se strica o masina,accident sau alceva,fiindca sa face coloana de masini, si cei care vin la interventie vor fi mai departe de locul cu pricina,apoi pune-i pe fuga pe cei de la SMURD,ISU,POLITIE