dinamo, cosmarul sibiului. csu a pierdut un meci pe care l-a avut in mana

csu sibiuCSU Sibiu a avut meciul in mana la Bucuresti, dar dinamovistii au fost ca sibienii in meciul cu Oradea. Gazdele au facut un sfert patru incredibil, iar Sibiul a fost lipsit de reactie in fata ofensivei “cainilor rosii”.

CSU Sibiu a pierdut suprinzator duminica seara in deplasarea de la Dinamo. Gazdele s-au impus cu 79-73 (18-20, 15-18, 17-24, 29-11), la capatul unui meci in care Sibiul a jucat bine trei sferturi si lamentabil in ultimul.
Un meci care a fost la discretia Sibiului lui Fleseriu, s-a transformat in unul de cosmar pe final. Sibienii au controlat ostilitatile in teren mai bine de trei sferturi, dar ultimele 10 minute au fost un vis urat. A fost un fel de copie la indogo a finalului partidei cu campioana din Oradea, dar cu Sibiul in rol de victima. Dinamo a reinviat atunci cand nimeni nu se astepta, iar Fleseriu&co nu au avut reactie. Jucatorii au intrat intr-un derapaj care s-a terminat cum nu se putea mai rau. Dinamo ne-a invins din nou, ca si in returul din Cupa Romaniei intr-un moment in care CSU venea dupa o serie de jocuri bune. S-a terminat 79-73, iar universitarii trebuie sa demonstreze joi cu Pitestiul ca a fost doar un accident si au invatat o lectie pe care antrenorul Dan Fleseriu o stie cel mai bine: meciul se termina dupa 40 de minute si nu dupa sfertul 3.
Chiar daca infrangerea este usturatoare, cu siguranta ca Hardy&co se vor trezi la realitate si trebuie sa faca acest lucru. Fanii sunt mai mult ca sigur alaturi de ei si cel mai probabil acest lucru se datoreaza in mare parte antrenorului Dan Fleseriu, omul care cu siguranta sufera cel mai tare pentru infrangerea din Capitala.


Fleseriu: “E o infrangere greu de digerat”
”Un meci în care nu am gestionat corect agresivitatea adversarului și chiar dacă am avut avantaj de 16 puncte, nu am reușit să ne organizăm să ducem atacurile la capăt pentru a ne putea conserva diferența. Ne-am relaxat prea repede și am crezut că meciul e gata înainte de a fi defapt. Este încă o înfrângere greu de digerat, dar care trebuie să ne forțeze să ne organizăm mai bine, atât antrenorii cât și jucătorii, și să răspundem cu o agresivitate mai mare adversarilor”, a spus dupa meci antrenorul Dan Fleseriu. În următoarea etapă CSU Sibiu va primi vizita celor de la BCM U Pitești, joi, 3 noiembrie, de la ora 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu