Iubirea este tema ediției 2017 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Cum va fi anul acesta

0 283

Iubirea este tema ediţiei din 2017 a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), a anunţat, directorul acestuia, Constantin Chiriac. Programul festivalului este aproape complet şi va fi definitivat până la finalul lunii februarie.

”Tema festivalului este «iubirea». Am ţinut la această temă pentru că suntem într-o perioadă de ură, de dezbinare şi de sfâşiere îngrozitoare. Încercăm să dăm sens muncii noastre, făcând apel către oameni, către societate, către structuri, că frumosul poate să ne unească, iar acest sentiment, aşa cum spunea Albert Einstein, este cea mai mare forţă din Univers şi trebuie luată în considerare”, a declarat Constantin Chiriac, luni, într-o conferinţă de presă la Sibiu.
Potrivit acestuia, festivalul este pregătit aproape în totalitate, iar organizatorilor nu le-a mai rămas decât să hotărască, până la sfârşitul lunii februarie, în privinţa spectacolelor româneşti care vor fi jucate la FITS.
Ediţia 2017 a FITS va avea loc în perioada 9-18 iunie, iar organizatorii anunţă că primele bilete vor fi scoase la vânzare în luna aprilie.
Potrivit lui Constantin Chiriac, dat fiind numărul mare de spectacole şi artişti care participă la FITS, începând cu ediţia 2016, manifestarea a ajuns să fie cel mai mare festival de artele spectacolului din lume, după ce mai mulţi ani s-a situat pe locul al treilea în acest clasament, după festivalurile de la Avignon şi Edinburgh, scrie News.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...