Primăria reabilitează locurile de joacă și mobilierul stradal din Sibiu

Municipalitatea sibiană a anunțat demararea reparațiilor și întreținerea mobilierului stradal, dar și a echipamentelor din locurile de joacă din oraș.

Primăria Sibiu a încheiat săptămâna trecută un contract pentru lucrările de reparații și întreținere a mobilierului stradal (bănci, garduri, locuri de joacă). Valoarea contractului cu valabilitate de 1 an este de 122.000 lei, firma contractată având obligația să repare mobilierul stradal stricat până la sfârșitul lunii mai.
Un alt contract în valoare de 92.000 de lei a fost încheiat în această lună pentru spălarea periodică a acestui mobilier stradal. Contractul este valabil pentru următoarele 12 luni și are în vedere curățarea și igienizarea băncilor, a stațiilor de transport public și a stâlpilor de iluminat.
De asemenea municipalitatea a contractat și serviciile de întreținere a echipamentelor din locurile de joacă. Contractul cu o valoare de 118.000 de lei presupune monitorizarea locurilor de joacă și repararea echipamentelor defecte pentru siguranța celor mici.
În fine administrația locală achiziționează serviciile de demontare a cuiburilor de păsări din arbori pentru a reduce una dintre sursele de murdărie din parcuri și zonele verzi.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Primăria reabilitează locurile de joacă și mobilierul stradal din Sibiu

Municipalitatea sibiană a anunțat demararea reparațiilor și întreținerea mobilierului stradal, dar și a echipamentelor din locurile de joacă din oraș. Primăria Sibiu a încheiat săptămâna trecută un contract pentru lucrările de reparații și întreținere a mobilierului stradal (bănci, garduri, locuri de joacă). Valoarea contractului cu valabilitate de 1 an este de 122.000 lei, f
Loading...