primăria reabilitează locurile de joacă și mobilierul stradal din sibiu

Municipalitatea sibiană a anunțat demararea reparațiilor și întreținerea mobilierului stradal, dar și a echipamentelor din locurile de joacă din oraș.

Primăria Sibiu a încheiat săptămâna trecută un contract pentru lucrările de reparații și întreținere a mobilierului stradal (bănci, garduri, locuri de joacă). Valoarea contractului cu valabilitate de 1 an este de 122.000 lei, firma contractată având obligația să repare mobilierul stradal stricat până la sfârșitul lunii mai.
Un alt contract în valoare de 92.000 de lei a fost încheiat în această lună pentru spălarea periodică a acestui mobilier stradal. Contractul este valabil pentru următoarele 12 luni și are în vedere curățarea și igienizarea băncilor, a stațiilor de transport public și a stâlpilor de iluminat.
De asemenea municipalitatea a contractat și serviciile de întreținere a echipamentelor din locurile de joacă. Contractul cu o valoare de 118.000 de lei presupune monitorizarea locurilor de joacă și repararea echipamentelor defecte pentru siguranța celor mici.
În fine administrația locală achiziționează serviciile de demontare a cuiburilor de păsări din arbori pentru a reduce una dintre sursele de murdărie din parcuri și zonele verzi.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică