foto - copil sfâșiat de șapte câini în satul ruja. mama a sărit pe fereastră ca să-l salveze

Un copil de unsprezece ani, din satul Ruja, de lângă Agnita, a fost mușcat de o haită de câini, luni, în timp ce se întorcea spre casă cu bicicleta. Mama copilului a sărit pe fereastră ca să-şi salveze fiul. Câini sunt de la o stână din sat și se pare că nu este prima dată când aceștia atacă oamenii.

Șapte câini au atacat un copil din satul Ruja, în timp ce acesta era pe bicicletă și se întorcea spre casă. Mama lui Alin, a auzit gălăgie și când a ieși în fereastră și-a văzut copilul sfâșiat de câini. Femeia nu a mai stat pe gânduri și ca să ajungă cât mai repede pentru a-și salva fiul, a sărit pe fereastră. După ce a îndepărtat animalele, femeia a sunat la ambulanță și la poliția orașului Agnita. Copilul a fost preluat și transportat la spitalul din oraș, unde medicii i-au curățat și cusut rănile. Din spusele femeii câinii sunt de la o stână din apropiere de casele oamenilor. Nu e primul caz, de acest gen, dar nimeni nu a făcut nimic.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal în cazul copilului mușcat de câini la Ruja. Băiatul are mai multe răni


foto - copil sfâșiat de șapte câini în satul ruja. mama a sărit pe fereastră ca să-l salveze

Ignorată de poliție
Mama copilului a explicat pentru Ora de Sibiu faptul că poliția nu a făcut nimic până în prezent. Femeia spune că fiul ei este a patra victimă a câinilor. Acei câini nu sunt fără stăpân, sunt de la o stână amplasată, aproape de  casele oamenilor și de unde pot ajunge cu ușurință să atace localnicii. ”Cei de la poliție nu fac nimic. Din contră, azi (n.r. – marți) când am fost la ei, m-au dat afară din secție. Nu se poate așa ceva. Vreau dreptate. Copilul meu aproape a fost omorât de câinii de la stână care bântuie prin sat și poliția nu face nimic” a povestit necăjită femeia.

foto - copil sfâșiat de șapte câini în satul ruja. mama a sărit pe fereastră ca să-l salveze

Mama copilului a mers la poliție din nou, pentru da declarații. Această vrea ca autoritățile să ia măsuri, ca să nu mai fie si altcineva mușcat de acei câini. Polițiștii i-au întors spatele. ,,M-am dus la ei și m-au aburit într-una. Au zis că stăpânul câinilor a luat o amendă pentru fiecare om mușcat de aceștia în sat. Dar eu nu cred. Mi-au zis să plec că acest caz a fost trimis la parchet și că se ocupă cei de acolo. Aproape n-au vrut să stea de vorbă cu mine. Eu vreau dreptate să știți! Și o să apelez peste tot și la toate televiziunile. Dacă ei muşamalizează cazul copilului meu, eu îl fac public” mai spune Simona Ciuciurea.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică