foto - pățania unei tinere într-un salon de hairstyle din sibiu. i-au distrus părul aproape în totalitate

O tânără din Sibiu s-a ales cu părul distrus aproape în totalitate după ce a apelat la serviciile unui salon de specialitate din oraș. Ștefana Drăgoi este decisă să depună plângere la OPC împotriva celor de la Next Hair Studio. Salonul este deținut de Lucian Coman, cel care în 2011 a fost declarat hairstylistul anului în România.

Sibiul nu duce lipsă de saloane de înfrumusețare, iar acestea sunt din ce în ce mai multe în ultima vreme. Metodele de ”agățare” a clienților sunt diversificate. Multe dintre saloane se promovează agresiv și fac tot felul de oferte ”speciale”. Din păcate nu toate oferă servicii la calitatea așteptată de client, iar în unele cazuri deznodământul unei vizite la un hairstylist se încheie cu rezultate din cele mai groaznice. Așa a pățit și o tânără care zilele trecute a trecut pragul Salonului Next Hair Studio, patronat de stilistul Lucian Coman. A mers acolo după ce cineva i-a făcut o recomandare și cum a vrut să fie sigură că are parte de ceea ce își dorește, aceasta și-a făcut o programare. ”Este prima dată când am mers la acest salon, datorită reclamei foarte bune. Toată lumea zicea ca sunt cei mai buni”, și-a început Ștefana povestea.
Ceea ce a urmat însă pare desprins dintr-un scenariu de filme de groază. Tânăra le-a arătat cum ar vrea să fie tunsă și coafată, iar cei de la salon i-au promis că așa o să și iasă. Totul a fost însă un fiasco de nedescris. ”M-a pus naiba să mă duc la acest salon și m-am ales cu un DEZASTRU. Respectabilul domn Lucian Coman împreună cu echipa lui de profesioniști (Arnold și Alexandra), s au ocupat și au avut grijă ca părul meu să arate în acest hal. Până în momentul în care am ajuns în fața oglinzii pentru fi uscat și “coafat” părul, domnii menționați, susțineau în continuare că părul o sa iasă un gri mai închis și că este puțin deteriorat la vârfuri. În realitate se poate vedea ce a ieșit”, mai explică aceasta.

foto - pățania unei tinere într-un salon de hairstyle din sibiu. i-au distrus părul aproape în totalitate
În stânga este o poză cum arăta părul înainte de tunsoare. În dreapta este o poză cum ar fi trebuit să iasă

I-au râs în față și i-au luat și banii
După ce că i-au distrus părul Lucian Coman&co au catadisit să o și taxeze pe clientă, iar nota de plată a fost de aproape 600 de lei. Cu lacrimi în ochi fata l-a întrebat pe hairstylistul sibian dacă are vreo remușcare pentru ceea ce i-a făcut, iar răspunsul a fost aproape halucinant. ”Bulversată și îngrozită de rezultatul final, în prostia mea am plătit serviciile în valoare de 585 lei. Credeți că i-a păsat cuiva că eu începusem să plâng în salon?… Înainte de plecare l-am întrebat pe domnul Lucian Coman dacă are vreun resentiment pentru ceea ce s-a întâmplat. Răspunsul a fost unul sec :”NU”! Iar mai apoi ca să fie “treaba, treabă” mi-a trântit usa în față”, a mai spus clienta salonului de pe strada Râului. Până la urmă Ștefana și-a recuperat banii cu ajutorul prietenului ei.

foto - pățania unei tinere într-un salon de hairstyle din sibiu. i-au distrus părul aproape în totalitate
Ștefana a plătit și un preț exorbitant pentru coafura dezastru

A depus plângere la OPC
Pentru că nu vrea să lase lucrurile așa, Ștefana a mers joi și a depus o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Mai grav este și faptul că cei din salon consumau băuturi alcoolice în timp ce o ”coafau” pe tânăra care acum are nevoie de tratament la păr. ”Este ireparabil momentan… Părul a fost ars prin decolorare. Mai mult de jumătate e distrus… (…) Vreau să mai spun că băieții care se ocupau de părul meu consumau alcool în timp ce mă vopseau și decolorau. (..) Astăzi (n.r. – joi) am depus plângere la OPC. Nu vreau să mai pățească nimeni ce am pățit eu”, ne-a mai declarat Ștefana.

Ce zic cei de la salon? Nimic!
Reporterii Ora de Sibiu au încercat să ia legătura de două ori cu Lucian Coman și cei de la salonul Next Hair Studio. ”O să îl informez pe domnul Lucian Coman mâine dimineață (n.r. – joi) când se întoarce la salon ca să ia legătura cu dumneavoastră. (..) Este foarte frumos din partea dumneavoastră că ne-ați contactat și pe noi. (..) Știu despre ce este vorba. Am aflat și eu despre incindent. (..) Când vine domnul Lucian la salon mâine dimineață (n.r. – joi) vă sunăm să discutați cu dânsul. El este în măsură să vă dea detalii”, ne-a transmis miercuri după amiază, domnișoara ce a răspuns la numărul de telefon al salonului.


foto - pățania unei tinere într-un salon de hairstyle din sibiu. i-au distrus părul aproape în totalitate
Lucian Coman a fost desemnat în 2011 ca cel mai bun hairstylist din România: Foto: Facebook/Next Hair Studio

Cum cei de la salon sau Lucian Coman nu au revenit cu un telefon către Ora de Sibiu, joi după amiază am revenit noi cu un apel. ”Spuneți repede… O să îl pun pe domnul Lucian Coman să vă sune în câteva minute..” a spus un tânăr la telefon. Nici până la ora publicării articolului cei de la salon nu au prezentat un punct de vedere oficial despre acest incident.

Cine este Lucian Coman. De la cel mai bun hairstylist la șofer fugar de la locul accidentului
Cel care deține salonul de înfrumusețare nu este un ”no name” în Sibiu. În octombrie 2011, la doar 26 de ani, Lucian Coman a fost desemnat ca fiind cel mai talentat hairstylist din România. Tot în același ani, dar mai devreme, în luna martie, el a fost ales cel mai bun hairstylist în România, la categoria tunsoare – culoare cu tematica “Viitorul”. (Detalii AICI).
CITIȚI ȘI: Sibianul Lucian Coman face furori în competiţiile internaţionale de hairstyling
De atunci însă lucrurile nu au mai mers într-o direcție tocmai fericită. Lucian a mai ieșit odată în evidență în mai 2014, dar într-un mod negativ. Tânărul a fost protagonistul unui accident pe strada Tipografilor din Sibiu. Atunci a lovit cinci mașini după care a fugit de la locul accidentului. Un martor l-a urmărit și a alertat polițiștii locali, care l-au oprit și l-au adus înapoi la locul faptei. Lucian era băut și abia dacă mai putea să lege două vorbe.

foto - pățania unei tinere într-un salon de hairstyle din sibiu. i-au distrus părul aproape în totalitate
În mai 2014, Lucian Coman a lovit cinci mașini pe Tribunei. Era mort de beat la volan. Click pe poză pentru detalii!

VEZI ȘI: FOTO Hair Stylist-ul Lucian Coman a lovit cinci mașini în Sibiu și a fugit de la locul accidentului. Avea alcoolemie de 0,77!
Mai mult a încercat să mușamalizeze cazul și să spună că nu el a condus mașina care mergea cu viteză nebună prin oraș. Până la urmă a recunoscut în fața polițiștilor că el a condus mașina dar a băut doar o bere. Avea însă o alcoolemie de 0,77. Mai multe detalii găsiți AICI.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică