dobrun panificație a închis magazinele și fabrica după 22 de ani de activitate la sibiu

Una dintre cele mai cunoscute societăți de panificație din Sibiu, a decis să întrerupă activitatea comercială. Dobrun Panificație Sibiu și-a anunțat toți colaboratorii că închide atât unitatea de producție cât și magazinele din oraș.

Cu siguranță că măcar odată ați trecut pragul magazinelor Dobrun din Sibiu sau ați savurat baghetele, covrigii sau pâinea pe vatră sau celelalte produse de panificație produse de această marcă. Din păcate firma care a activat cu succes preț de 22 de ani în Sibiu, și-a suspendat se pare definitiv activitatea. Dobrun a închis mai întâi cofetăria și apoi și magazinele cu vânzare.
Producătorul de produse de patiserie, pâine, paste, cozonaci, prăjituri, toate după rețete tradiționale, iese astfel de pe piața locală sibiană la capătul unei activități tumultoase. Surse din piață afirmă că magazinul deținut în zona Piața Cibin va fi redeschis de o altă firmă ce panificație.
Cei de la Dobrun și-au închis și pagina oficială de web și au informat din timp toți colaboratorii că nu vor mai onora comenzi de la 1 iunie. ”Aveau produse excelente. Clienții din restaurant apreciau calitatea baghetelor de la Dobrun. Acum nu avem ce face și trebuie să găsim alt furnizor”, ne-a declarat reprezentantul unui restaurant cate se aproviziona de la Dobrun. Contactată de Ora de Sibiu, deținătoarea firmei Dobrun Panificație Sibiu, Poenaru Cristina, nu a dorit să ofere nici un punct de vedere oficial despre închiderea activității firmei, afirmând că nu vrea să facă nici o declarație legată de acest aspect.


dobrun panificație a închis magazinele și fabrica după 22 de ani de activitate la sibiu
Dobrun a închis mai întâi cofetăria, de la 1 februarie. foto: adulmec.ro

Ce spuneau cei de la Dobrun acum 22 de ani
Pe site-ul oficial al celor de la Dobrun, la secțiunea ”Despre noi”, apărea că firma a avut o echipă de 100 de angajați la înființarea acesteia în 1995. Iată descrierea mai jos:
Înfiintata in anul 1995, Sc. Panificatie Dobrun S.a. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Cu o echipa de 100 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de paine, chifle, franzele, cornuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei S.C. Panificatie Dobrun S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre”, se arată în descriere.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Nu sunt de plans, administratorii traiesc bine merci din chirii. Au “mostenit” foarte multe spatii in Sibiu.