gunoi 3

La câteva ore după ce Ora de Sibiu a făcut public cazul de poluare a albiei râului Olt de la Boița, cei ce au aruncat gunoaiele în zonă, au făcut curățenie. Vinovații își cer scuze pentru gestul lor.

Fotografiile cu localnici din zona Boița ce aruncă gunoaie în albia Oltului au revoltat întreaga opinie publică în mediul on-line. Cei ce au recurs la această soluție pentru a scăpa de deșeuri s-au panicat și au decis să meargă duminică după amiază să adune gunoiul și să îl ia de acolo.gunoi 5’’S-a remediat situația. Am mers și am făcut curățenie și toate gunoaiele le-am adunat. Ne cerem scuze pentru cele întâmplate. Am greșit și noi. Nu ne-am dat seama de gravitatea faptei comise. Ne cerem scuze încă odată’’, ne-a spus Alex, unul dintre cei ce au aruncat gunoaiele pe marginea Oltului.
Aceștia au trimis și fotografiile de mai sus cu dovada că au curățit zona respectivă.gunoi olt foto bunaVEZI ȘI: FOTO – Poluare pe Olt la Boița. Gunoaie aruncate cu nesimțire în albia râului
Reamintim că un sibian a fotografiat câțiva localnici care în zona Boița pe malul râului Olt, descărcau de zor mai multe gunoaie ce au ajuns rapid în albia râului. Vedeți mai multe detalii AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu