tată inconștient la sibiu. i-a dat mașina fiului său de 15 ani și a făcut accident
Foto Arhivă

Un bărbat din Sibiu și-a lăsat fiul în vârstă de 15 ani să conducă mașina personală, iar copilul a făcut accident, lovind o motocicletă staționată pe strada Frasinului.

În data de 26 iulie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat pe str. Frasinului din municipiul Sibiu pentru soluționarea unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare).
În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un minor de 15 ani, sibian, cu acordul tatălui său, a condus un autoturism pe str. Podului, iar pe fondul neatenției a lovit o motocicletă staționată.
’’Polițiștii rutieri continuă cercetările față de bărbatul care i-a încredințat mașina minorului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea cu știință spre conducere autovehiculul unei persoane despre care cunoștea că nu deține acest drept (art. 335 alin. 3), iar față de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 Cod Penal)’’, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu