mania vitezei: șoseaua sibiului din mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Șoseaua Sibiului din Mediaș era de multă vreme pistă de concurs pentru tinerii teribiliști cu mașini puternice. Proaspăt asfaltată, strada principală din Mediaș a devenit și mai căutată de “piloții” amatori, cu mașini cu mulți cai putere sub capotă.

Că aceste curse nu erau deloc o noutate a ieșit la iveală după ce sâmbătă noaptea unui tânăr de 23 de ani, care se angajase în traversarea Șoselei Sibiului i s-a curmat viața cu un bolid condus iresponsabil de un alt tânăr de 24 de ani. Puțin a lipsit ca alte două persoane ce îl însoțeau pe Andrei Moga să nu fie deasemenea spulberate de BMW-ul seria 7 al medieșeanului MIhai Lukacs. când un șofer aflat la volanul unui autoturism marca BMW, gonea pe Șoseaua Sibiului.

Tânărul ucis sâmbătă seara la Mediaș victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului. Puteau fi trei victime!

În urma impactului, tânărul de 23 de ani a căzut secerat la 65 de metri de la impact. Nicio urmă de frânare. Speriat, șoferul a fugit inișial de la locul tragediei, dar a revenit ulterior. Mihai Lukacs este cercetat însă în stare de libertate pentru omor din culpă și părăsirea locului accidentului.

Mulți medieșeni au semnalat prin comentarii la articolele despre tragedia de la Mediaș că devenise o regulă ca noaptea să huruie motoarele încinse pe Șoseaua Sibiului. “Părinții mei locuiesc lângă gara din Mediaș, noaptea auzeam zgomotul mașinilor, am sunat la poliție am sesizat…am precizat ca ne e teama sa nu intre in blocul nostru, am spus ca pot fi accidente..dar au fost dezinteresați și au precizat că nu au destule echipe să verifice toate cartierele din Mediaș și că ei nu aud zgomotul mașinilor…Noaptea până la ora 2 nu puteam dormi și de frică și de zgomot. Și au mai spus că nimeni nu a reclamat în afara mea. Trist că trebuia să se întample un accident ca să ii potolească pe nemernicii aceia!!” a scris T. K. pe Ora de Sibiu.

Apropiați ai șoferului vinovat de tragedia de sâmbătă seară spun că acesta, era un băiat bun, până când se urca la volan și devenea agresiv pe șosea.

Sergiu Andrei Moga era receptioner la Hotelul Binder Bubi din Mediaș. Tânărul va fi condus pe ultimul drum marți, 8 august 2017.

Ultima oră

Comentariul meu