dragnea e cârcotaș: ’’summit-ul european se face la sibiu pentru a-l ajuta pe președintele iohannis’’
FOTO arhivă

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că se bucură că summitul Uniunii Europene din primăvara anului 2019 are mari șanse să se țină la Sibiu. Totuși acesta spune că alegerea orașului gazdă este cu dedicație pentru Klaus Iohannis.

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a demonstrat, în discursul său, că este un om cu viziune, care se uită în viitor și care consideră că cetățenii Europei trebuie să aibă drepturi egale, a declarat miercuri președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, anunță Agerpres. ’’În ceea ce privește organizarea summitului la Sibiu, este important că se organizează în România. Vor fi, probabil că au și început deja foarte multe comentarii — se face la Sibiu pentru a-l ajuta pe președintele Iohannis. Om vedea. Dar este important că se face acolo și foarte important pentru România și pentru toate instituțiile importante din această țară să ne pregătim pentru că acel mandat de 6 luni al României să fie plin de substanță și vom avea noi de făcut niște propuneri importante și de organizat toate evenimentele din România foarte bine”, a arătat Dragnea.
În opinia acestuia, România îndeplinește toate condițiile pentru intrarea în Schengen, condiții care au fost puse inițial și cele care au mai apărut între timp.
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a propus miercuri, într-un discurs în plenul Parlamentului European la Strasbourg, organizarea unui summit al UE la o zi după Brexit, la 30 martie 2019, în orașul Sibiu, pentru a discuta despre viitorul blocului comunitar, relatează Reuters.

Ultima oră

Comentariul meu