fbpx

VIDEO S-a reluat cel mai cool party studențesc din Sibiu. Petrecerile de la Cotton fac furori

1 3.883

Serile de marți sunt din nou cele mai faine pentru studenții sibieni. Petrecerile dedicate lor s-au reluat la Ursus Cotton Pub. Atmosfera e mai mult decât incendiară, iar imaginile de mai jos o demonstrează.

Unde s-a mai pomenit ca studenții să se distreze până în zori la început de săptămână? Ei bine asta de întâmplă în fiecare seară de marți la Ursus Cotton Pub pe Rațiu. Party-urile studențești s-au reluat odată cu începerea noului an universitar, iar ’’setea’’ de distracție a fost trădată de numărul mare de tineri care au venit în locație să se simtă bine.
Marți, 10 octombrie, peste 350 de studenți au răspuns prezent la Cotton pentru o petrecere de top, iar cei care nu au fost aici, au ce să regrete.dj cotton 3
Inițiatorii petrecerilor #scoolstudentparty spun că rețeta e una de succes și satisfacția studenților e pe măsură. ’’Am început anul universitar săptămâna trecută. Totodată am început și sezonul petrecerilor marca #scoolstudentparty. Iubim ceea ce facem, punem mult suflet și multă munca. Party-ul nostru este reușit dacă la 5 dimineața încă lumea își mai dorește sa stea și sa petreacă cu noi, chiar dacă luminile s-au aprins. In spatele unei petreceri nu e doar party-ul in sine… sunt multe ore de brainstorming, multe idei și multă promovare. Dacă încă n-am convins tot Sibiul ca facem asta din pura pasiune și dragoste pentru petreceri ii rog pe toți studenții sa vina sa se convingă!’’, spune Mc Ionu, cel care alături de DJ Andu și DJ Rareș se ocupă în fiecare seară de marți ca show-ul să fie complet.

Dacă nu ai ajuns la petreceri, ai toate șansele să faci lucrul acesta săptămâna viitoare. Tot marți și tot la Cotton, desigur.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. sey-than scrie

    ati pus niste fifi in poza din header de toata jena…si aia cu sutienul la vedere se vrea a fi sexy?=)))

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.