dsc 0028

Moş Crăciun a sosit şi anul acesta la Copşa Mică pentru 87 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 95 de ani. Însoţit de ajutoarele sale, funcţionari de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi organizaţia Sfatul Bătrânilor (care de altfel a şi “furnizat” un autentic Moş), darnicul Crăciun a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri.

Surprinşi de gestul frumos adresat lor în mod special, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun.
Oficialităţile oraşului Copşa Mică le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că comunitatea locală nu i-a uitat.

Tot în spiritul Sărbătorilor de iarnă va avea loc marți, la sala de festivităţi a Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu”, vernisajul expozitiei de poze cu tema “Domşa Iuliu, o viaţă de Moş Crăciun” … pe acorduri de pian. Începând cu ziua de joi, 21.12.2017, în prag de sărbătoare, la Primărie se vor deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu