firma sibiană care plătește școlarizarea șoferilor și îi și angajează

Două firme din oraș au pus bazele unei colaborări din care de câștigat au cei ce se vor angaja ca și șoferi. Este vorba de TOTAL NSA și Școala de Șoferi Prima.

Proiect în premieră pe piața sibiană. TOTAL NSA, una dintre principalele firme de transport din județul Sibiu și cea mai apreciată școală de șoferi din municipiul Sibiu, Școala de Șoferi Prima, au decis să pună bazele unei colaborări inedite.
Astfel cei de la TOTAL NSA angajează șoferi, iar cei care vor să lucreze pe autocamioane mari, primesc și ei o veste bună. Dacă vor urma cursurile școlii de șoferi PRIMA, pentru categoriile C, C+E, taxa de școlarizare este gratuită.
“TOTAL NSA angajează șoferi și am decis să oferim pe lângă un loc de muncă stabil și salariu bun și posibilitatea ca toate costurile școlarizării șoferilor la Școala de Șoferi Prima, categoriile C, C+E să fie plătite de noi. Oferim bineînțeles și alte avantaje la angajare”, spun reprezentanții TOTAL NSA.
Și cei de la Școala de Șoferi PRIMA sunt încântați de începerea acestei colaborări. ”Nu putem decât să ne bucurăm că am demarat acest proiect. Sperăm să avem câți mai mulți cursanți”, spun și cei de la Școala de Șoferi PRIMA.
Pentru mai multe detalii puteți contacta TOTAL NSA prin email office@totalnsa.ro sau la telefon 0269.553.549, precum și pe web: http://www.totalnsa.ro/ . Puteți de asemenea să vă adresați celor de la Școala de Șoferi Prima, la telefon 0269.423.200 sau prin email la office@scoaladesoferiprima.ro sau pe web la adresa http://www.scoaladesoferiprima.ro/


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Si cine primeste banii din publicitate? “una din principalele…” si ” cea mai apreciata…”; in rest, numai de bine