big foto pistol radar trucam

Polițiștii au aplicat amenzi de peste 1,8 milioane de lei și au reținut aproape 300 de permise în cadrul unor acțiuni de control desfășurate în țară.

Poliţiştii au dat, într-o singură zi, amenzi în valoare totală de 1,8 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la peste 3.000 de evenimente. De asemenea, aproape 300 de şoferi au rămas, temporar, fără permis, anunță News. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în cursul zilei de vineri, aproape 10.000 de poliţişti au participat, la nivel naţional, la 300 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii, intervenind, de asemenea, la 3.147 de evenimente. Dintre acestea, 2.671 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor, au fost constatate 764 de infracţiuni, dintre care 112 în flagrant delict. De asemenea, poliţiştii au găsit 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 32 de măsuri restrictive de libertate. foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns