evenimente speciale la troubadour. vin finaliștii de la iumor

Cea mai nouă locație de evenimente din Sibiu organizează patru seri de party-uri și evenimente care mai de care mai atractive. Nu trebuie să ratați mai ales seara de joi, atunci când pasionații de stand-up comedy vor fi răsfățați la propriu.

Startul maratonului distracției este dat de Karaoke Party. Miercuri, 3 ianuarie, de la ora 21.00, Adrian Corlaciu vă așteaptă la o seară în care se organizează inclusiv un mini concurs de voci, la care premiile sunt ’’bahice’’. Intrarea este liberă.

Stand-up comedy cu finaliștii de la iUmor
Seara de joi, 4 ianuarie, aduce la Troubadour un eveniment ce nu trebuie ratat. Vorbim de Stand Up Comedy cu Bobi Dumitraș și Nae Nicolae. Cei doi sunt nimeni alții decât finaliștii de la super show-ul iUmor. Totul se petrece cu începere de la ora 21.00, iar prețul biletului de intrare este de 30 de lei. Vezi aici ce le poate pielea şi Hai la o portie zdravana de ras.

YouTube video
YouTube video

 

Vineri, seară de cover-uri
Pe 5 ianuarie, adică vineri, Troubadour vă invită la o seară cu MUZICĂ LIVE, cu coveruri de excepție. Ascultăm live piesele cu care am crescut, ne distrăm cu hiturile mari pe care le-am fredonat și în adolescență. Pentru ca o seară de coveruri înseamnă trăiri diferite, iar feeling-ul e întotdeauna altul.


Party all night long cu Dj Danutz Suru
Sâmbătă Sâmbătă, 6 Ianuarie, de la ora 22 sunteți așteptați la ’’Party All Night Long with Dj Dănutz Suru’’. Va fi cu siguranță o seară electrizantă cu cele mai tari mix-uri! O seară cu cel mai bun “vibe”. Pentru toate cele patru seri vă puteți rezerva din timp o masă la telefon 0771 246 575.evenimente speciale la troubadour. vin finaliștii de la iumor

Happy Hour toată luna
Toata luna ianuarie între orele 22-23 la Troubadour e Happy Hour. În acest interval prețurile la bar sunt reduse cu 50%. Aceasta oferta este valabila toată luna ianuarie în toate zilele de miercuri până sâmbătă. Excepție fac zilele în care sunt party-uri cu alt tip de ofertă sau când sunt concerte mari.

Ultima oră

Comentariul meu