14563358 1090227491012897 1275198075351158947 n
Foto Facebook

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Anglia în 2014 după ridicarea restricțiilor de muncă, a murit. Tânărul originar din județul Sibiu a decedat în urma unui accident rutier petrecut zilele trecute.

Prietenii săi au anunțat pe Facebook despre accidentul lui victor. ”Azi un accident ni te a luat. …Știu ca tu în sufletul tău ai știut mereu ce riscai. ..dat tu credeai ca ești invincibil …dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten și te a ales pe tine …..Îți doresc un drum luminat ….” scrie una din prietenele sale.
”Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ……a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni imi spunea “Aditule nu am trăit degeaba am trăit viata la maxim!”. Mai erau multe de făcut “Vicor”, spune ADRIAN Claudiu, unul dintre prietenii săi.
Victor Spirescu a ajuns în Anglia în anul 2014, imediat după ce s-au ridicat restricțiile de muncă. A fost întâmpinat la aeroport de oficialități din Marea Britanie și a devenit repede o mică vedetă.
A lucrat într-o spălătorie auto, la o firmă ce instala geamuri, în construcții. S-a angajat însă apoi la o firmă ce montează conducte de aerisire și lucra atât cât era nevoie, reușind astfel să câștige destul de mulți bani, între 250 și 300 de lire pe zi. Prietenii lui spun că tânărul era fericit și urma să se căsătorească.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu