huja promite drum de legătură între cartierul arhitecților și șelimbăr: ”sunt banii alocați deja”
foto: arhivă

Primarul Cisnădiei vine cu promisiuni ferme legate de Cartierul Arhitecților după ce oamenii de aici l-au acuzat că a alocați bani extrem de puțini în bugetul pe 2018 pentru rezolvarea problemelor de infrastructură din cel mai mare cartier al orașului.

Într-un comunicat remis către Ora de Sibiu, ca reacție la acuzațiile aduse de Asociatia pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitecților după ce în proiectul de buget pe 2018 s-au alocat doar 438.000 de lei pentru investiții în această zonă a orașului, primarul Huja, promite printre altele drum de legătură spre zona Dedeman. Edilul Cisnădiei spune că s-au prins deja la buget pentru această investiție.
CITEȘTE ȘI: Buget Cisnădie 2018 – Peste un milion de lei cheltuiți pe o statuie. Cartierul Arhitecților primește 438.000 de lei
,,Există în bugetul din anul 2018 bani alocați pentru amenajarea unui drum între Șelimbăr și Cisnădie și am purtat discuții atât cu primarul comunei Șelimbăr, cât și cu doamna președintă a Consiliului Județean Sibiu. Acest drum va realiza legătura dintre Cartierul Arhitecților și drumul care va fi amenajat de Primăria Șelimbăr în zona Dedeman”, spune Huja.
Tot el spune că în Cartierul Arhitecților există la ora actuală 9 străzi preluate de Primăria Cisnădie. ”Pentru orice problemă existentă pe una dintre străzile respective, îi invit pe locuitorii de acolo să mi se adreseze, iar situația va fi reglementată în cel mai scurt timp. Consider că alocarea unui buget de 4,21%, așa cum relatează diferite persoane pe internet, este un buget suficient pentru cele 9 străzi din Cartierul Arhitecților, având în vedere faptul în orașul nostru există peste 80 de străzi”, a mai spus primarul Cisnădiei.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică