live video - protest mut la cisnădie, organizat de locuitorii din cartierul arhitecților. a venit și huja

Un protest mut are loc miercuri de la ora 11.00 în Piața Revoluției din Cisnădie. Protestul este organizat de către Asociația pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitecților. Transmitem live de la fața locului.

UPDATE 3 – Primarul Huja a ieșit în fața primăriei
Gheorghe Huja a ieșit în fața primăriei și a început să se certe cu oamenii, folosind chiar un ton arogant. ’’M-ați invitat? Aveam vreo obligație? Credeți că am venit să mă luați peste picior, sau cum? (..) Dacă vroiați să aveți o întâlnire cu primarul de ce nu ați venit la mine? Ce aveți voi cu statuia? (..) Aveți soluții, că eu nu am soluții!’’, spune Huja. Urmăriți imaginile mai jos.

UPDATE 2 – Oamenii aplaudă
Cei peste 300 de participanți la protest au aplaudat preț de un minut la ora 11.30. Vin din ce în ce mai mulți!

UPDATE 1 – Peste 300 de oameni la protest
În Piața Revoluției din Cisnădie sunt la ora 11.10 peste 300 de oameni, majoritatea din Cartierul Arhitecților. Cu toții au coli A4 cu mesaje adresate primăriei Cisnădie.


ȘTIREA INIȚIALĂ
Scopul protestului de miercuri este conform spuselor organizatorilor acela de ’’a atrage atenția autorităților sus-puse că există oameni care aparțin de orașul Cisnădie, chiar dacă la 6 km distanță de centru, și care merită un strop de decență’’.

Ora de Sibiu transmite în direct protestul pe oradesibiu.ro și pe pagina noastră de Facebook.

La ora 10.53 erau strânși deja apăroximativ 150 de oameni.

Ultima oră

Comentariul meu