exclusiv - tabere anulate la păltiniș din motive aproape halucinante
Foto: soimiisibiu.ro

Zeci de copii care ar fi trebuit să fie deja în tabără la Baza Sportivă Șoimii din Păltiniș, au rămas acasă ori au ajuns în alte locații. Asta pentru că, vă vine să credeți sau nu, cei de la Șoimii nu au avut motorină pentru încălzire și nici bucătar.

Cel puțin două grupe de copiii de la câteva școli din Sibiu, care trebuiau să meargă în tabără la Baza Sportivă Șoimii din Păltiniș, s-au ales cu planurile stricate. Îndrumătorii au fost anunțați că tabăra nu se mai poate ține pentru că nu se poate asigura motorina necesară pentru încălzirea locației. Deși învățătoarele se feresc să recunoască acest lucru, din diferite motive (una ne-a transmis că nu vrea să se pună rău cu cei de la Șoimii), mai mulți părinți au reclamat către Ora de Sibiu situația.
Cei de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu recunosc cu jumătate de gură că au avut probleme. ”Nu am anulat tabere. S-a întâmplat cu o sigură tabără, săptămâna trecută. Nu am avut combustibil pentru încălzire, dar s-a rezolvat, ieri (n.r. – luni) l-am primit și nu e nicio problemă. Mâine (n.r – miercuri) o să vină o grupă care intră în stagiu de pregătire pentru judo”, a declarat Florin Troancă, directorul Bazei Sportive Șoimii din Păltiniș.


Au rămas în ’’pană’’ de bucătari
Părinții copiilor ce trebuiau să plece în tabără la finele săptămânii trecute ne-au dezvăluit că pe lângă lipsa motorinei, tabăra Șoimii nu are nici bucătar. ’’M-a sunat învățătoarea de la școală și mi-a spus că nu se mai ține tabăra pentru că la Șoimii nu au motorină și nici bucătar care să gătească pentru copii. Sâmbătă trebuiau să plece, iar vineri ne-a spus grozăvia..’’, ne-a semnalat unul dintre părinți.
Întrebat și de acest aspect, directorul a părut încurcat. ”Ăăă…da… Am avut, dar bucătarul a ieșit la pensie. Posturile sunt blocate și nu putem organzia concurs. Dar încercăm să găsim o soluție…. Adică mai avem un bucătar, că erau doi. Încercăm să ne descurcăm așa”, a spus mai spus directorul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică