update video - daniela cîmpean rămâne președintă la cj sibiu. proiectul psd-ului a fost respins

Ședința ordinară de marți a consilierilor județeni a avut loc de la ora 15.00. Pe ordinea de zi s-a aflat și cererea celor de la PSD de demitere din funcție a președintei Daniela Cîmpean. Acțiunea nu a avut însă sorți de izbândă

UPDATE 2 – Cîmpean a răspuns PSD-ului într-o conferință de presă
Imediat după ce proiectul de schimbare din funcție a Danielei Cîmpean a fost respins de consilierii județeni, președinta CJ Sibiu a ținut o conferință de presă în care le-a dat peste nas celor de la PSD Sibiu. Cîmpean spune că încă mai așteaptă un prim proiect al consilierilor județeni ai PSD, care să fie în folosul cetățenilor.

UPDATE 1 – Daniela Cîmpean rămâne președintă la CJ Sibiu
Proiectul inițiat de grupul PSD a picat cu 8 voturi împotrivă și 12 pentru. Consilierii PNL nu au participat la vot. De asemenea s-a ales și noul vicepreședinte, în persoana doamnei Kristine Manta Klemens.


CITEȘTE ȘI: VIDEO Kristine Manta Klemens, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu
ȘTIREA INIȚIALĂ
Consilierii județeni s-au întrunit marți în ședința ordinară din luna ianuarie. Pe ordinea de zi a apărut și un proiect de hotărâre prin care cei 12 consilieri ai PSD-ului cer revocarea din funcție a președintei instituției, Daniela Cîmpean.
CITIȚI ȘI: VIDEO – PSD demarează procedura de demitere din funcție a președintei Daniela Cîmpean din fruntea CJ Sibiu
Inițiatori ai proiectului sunt consilierii judeţeni Stanciu Cătălin-Dorian-Nicolae, Bichicean Nicolae, Brezaie Maria-Izabela, Cioca Lucian-Ionel, Fulea Adelaida, Irod Mihai Traian, Maxim Mihai-Adrian, Marcu Steliana, Oprean Constantin, Sămărghiţan Mihai-Mircea, Slavu Răzvan și Ungureanu Gabriela-Lucreţia. Toți sunt membrii ai PSD Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică