csu sibiu a transferat un jucător care a jucat în nba și încă un român

Clubul sibian a anuțat joi după amiază că a parafat două transferuri înainte de Final 8 de la Sf. Gheorghe. L-a adus pe Jordan Williams care a jucat în NBA la New Jersey Nets și pe românul Edward Petrescu.

În lotul BC CSU Sbiu care va face deplasarea la Sfantu Gheorghe s-ar putea regăsi noile transferuri: Jordan Williams și Edward Petrescu.
Jordan Williams este un jucător de 27 de ani cu experiență în NBA, care măsoară 208cm și joacă poziția 5. Acesta a jucat două sezoane pentru Maryland în NCAA (2009-2011). În 2011-2012 acesta semnat cu New Jersey Nets (NBA) unde în 43 de meciuri a înregistrat statistici de 4,6 puncte și 3,6 recuperări. Williams a mai participat în NBA Pro Summer League în 2012, îmbrăcând tricourile Atlanta Hawks, iar 2013 în echipa celor de la Los Angeles Lakers.csu sibiu a transferat un jucător care a jucat în nba și încă un român
Edward Petrescu este un jucător al clubului 4Sports Agronomia București care a fost împrumutat de CSU până în vară. Edwuard are 19 ani, măsoară 193cm și joacă pe postul de extremă. Tânărul jucător s-a evidențiat în Liga 1 și a făcut parte din lotul național Under 18, în vara anului trecut.
”Am reușit să obținem cartea verde din NBA pentru Jordan și să perfectăm împrumutul lui Edi Petrescu. Cei doi jucători sunt eligibili iar staff-ul tehnic va decide când ar putea debuta în tricourie echipei noastre”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică