csu sibiu cooper
Foto: CSU Sibiu - Dragos Dumitru

CSU Sibiu primește vizita celor de la BC SCM Timișoara, vineri, 6 aprilie 2018. Partida va începe la orele 18:00. Biletele pentru această partidă se mai pot achiziționa online până joi, la ora 20:00.

Baschetbaliștii sibieni se pregătesc de o nouă confruntare din TOP 6, în Sala Transilvania, cu BC SCM Timișoara. În prima fază a campionatului, echipele și-au împărțit victoriile. Timișoara a învins în tur, pe teren propriu, echipa noastră, scor 92-78, iar în returul primei faze, BC CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu, scor: 81-73.
” Suntem puțin apăsați de rezultatul din meciul de marți, am făcut atunci un joc slab din punct de vedere al apărării și acesta este primul lucru la care mă aștept să văd o îmbunătățire în meciul cu Timișoara. Ei vin cu un moral bun după victoria din meciul împotriva Stelei, o victorie mult mai ușor reușită decât noi. Timișoara are jucători care pot marca ușor din oricare dintre pozițiile din teren, așa că ne așteaptă, din nou, un meci la fel de greu ca și celelalte din TOP 6. Să sperăm că băieții se vor mobiliza și vom reface statistica noastră în ceea ce privește victoriile. Suntem într-un moment în care ne va fi puțin mai greu, dar dacă vom trece de acesta cu bine, probabil că ne vom reveni la jocul spectaculos și eficient, așa cum l-am avut câteva etape consecutive”, a spus Dan Fleșeriu, antrenor principal al BC CSU Sibiu.
Biletele pentru această partidă se mai pot achiziționa online până joi, la ora 20:00, urmând ca cele rămase nevândute să poată fi cumpărate direct de la Sala Transilvania, vineri cu o oră înaintea startului partidei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu