Protecția Copilului ia măsuri în cazul lăutarului ce și-a bătut soția în fața copiilor

928

Cornel Moldovan, lăutarul cunoscut ca ”Popa de la Mediaș” și-a lovit soția în direct, pe Facebook, iar imaginile i-au oripilat pe toți cei care le-au văzut. Fapta sa este cu atât mai gravă cu cât totul s-a petrecut în fața celor doi copii minori.

VEZI AICI FILMULEȚUL ÎN CARE LĂUTARUL ÎȘI LOVEȘTE SOȚIA

Având în vedere acest lucru direcția pentru Protecția Copilului Sibiu s-a autosesizat și va începe o anchetă în acest caz.
”DGASPC s-a autosesizat cu privire la filmulețul de pe Facebook în care un soț își lovește soția în prezența celor doi copii minori. O să stăm de vorbă cu părinții, va începe o anchetă. Vom lua legătura și cu poliția pentru a vedea dacă doamna a depus plângere”, a declarat Beatrice Muntean, purtător de cuvânt DGASPC Sibiu.

În funcție de rezultatul anchetei cei de la Protecția Copilului pot lua mai multe măsuri. ”Dacă doamna a depus plângere la poliție împotriva soțului atunci îi putem găzdui pe ea și copiii în Centrul pentru victimele violenței. Dacă aceste scene s-au repetat în fața copiilor, și în funcție de ce vom găsi la fața locului, copiii pot fi luați din familie și duși într-un centru, în funcție de vârsta lor, sau la rude”, explică Beatrice Muntean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.