protecția copilului ia măsuri în cazul lăutarului ce și-a bătut soția în fața copiilor
Cornel alături de femeia despre care spune că este viața sa. FOTO - Popa de la Medias - profil public Facebook

Cornel Moldovan, lăutarul cunoscut ca ”Popa de la Mediaș” și-a lovit soția în direct, pe Facebook, iar imaginile i-au oripilat pe toți cei care le-au văzut. Fapta sa este cu atât mai gravă cu cât totul s-a petrecut în fața celor doi copii minori.

VEZI AICI FILMULEȚUL ÎN CARE LĂUTARUL ÎȘI LOVEȘTE SOȚIA

Având în vedere acest lucru direcția pentru Protecția Copilului Sibiu s-a autosesizat și va începe o anchetă în acest caz.
”DGASPC s-a autosesizat cu privire la filmulețul de pe Facebook în care un soț își lovește soția în prezența celor doi copii minori. O să stăm de vorbă cu părinții, va începe o anchetă. Vom lua legătura și cu poliția pentru a vedea dacă doamna a depus plângere”, a declarat Beatrice Muntean, purtător de cuvânt DGASPC Sibiu.


În funcție de rezultatul anchetei cei de la Protecția Copilului pot lua mai multe măsuri. ”Dacă doamna a depus plângere la poliție împotriva soțului atunci îi putem găzdui pe ea și copiii în Centrul pentru victimele violenței. Dacă aceste scene s-au repetat în fața copiilor, și în funcție de ce vom găsi la fața locului, copiii pot fi luați din familie și duși într-un centru, în funcție de vârsta lor, sau la rude”, explică Beatrice Muntean.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică