update rezultate bacalaureat sibiu 2018 - avem doi elevi de nota zece

Rata de promovabilitate este de 67,7 la sută la nivel național, mai mică cu cinci procente față de anul trecut. Sunt 104 medii de nota zece la nivel național. La Sibiu avem doi elevi de nota 10.00. Unul e din Mediaș.

Din cei 2.187 de elevi care s-au prezentat și au susținut examenul de Bacalaureat la Sibiu, nu mai puțin de 532 nu au reușit să ia media generală șase și au fost declarați respinși. Doar 1655 de candidați au reușit să promoveze BAC-ul la Sibiu, înainte de contestații. în această primă sesiune, în județul Sibiu doar doi elevi au reușit să ia media generală zece. Este vorba de o elevă din Sibiu și una din Mediaș.

CITEȘTE ȘI: Topul liceelor după mediile de la BAC la Sibiu – Nici un picat la ’’Bruk’’. Goga are un zece

Frătean D.T. Denisa Maria  de la Colegiul National “O.Goga” Sibiu și Popa A. Teodora de la Liceul Teoretic “Axente Sever” Mediaș sunt cele două eleve care au avut nota generală 10 în această primă sesiune de Bacalaureat din 2018.

CITEȘTE ȘI: Elevă de zece la Bac în Sibiu – Teodora e mândria Mediașului: ”Am învățat constant”
CITEȘTE ȘI: Ele sunt elevele de nota zece la Bacalaureat 2018 în Sibiu – Provin de la Sibiu și Mediaș


Potrivit Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu, promovabilitatea înaintea contestaţiilor este de 75,67%. Cele mai multe medii se încadrează în intervalul 8 – 8.99, respectiv 570. Alte 457 de medii sunt cuprinse între 7 – 7.99, 252 de medii sunt între 6 – 6.99. De asemenea, 374 de elevi au obţinut medii între 9 şi 9.99.

VEZI ȘI: Eleva cu cea mai mare notă de la Bac la ’’Gheorghe Lazăr’’ – ’’Aspiram la un zece. Sunt mulțumită’’
Miercuri între orele 12:00 şi 16:00, se depun, dacă e cazul, contestaţii. Între 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA BACALAUREAT 2018 ÎN JUDEȚUL SIBIU
În județul Sibiu examenele scrise ale BAC-ului 2018 s-au dat în 8 centre de examinare. Pentru prima probă la limba și literatura română s-au înscris 2314 elevi din tot județul, dar 179 au ales să nu se mai prezinte la examen. Pentru proba de limbă și literatură maternă și-au anunțat prezența 241 de candidați care au venit toți la examen. Cei mai mulți au susținut examenul la limba germană, apoi la maghiară.
A treia probă a examenului a fost cea obligatorie a profilului. S-a susținut examen la matematică și istorie. În județul Sibiu, pentru aceste probe s-au înscris 2355 de tineri, dar 221 nu s-au mai prezentat.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Bacalaureat 2018 – Mediașul are o elevă de nota zece!

Ultima probă scrisă a fost la alegere, în funcție de profilul studiat. Cei mai mulți au ales biologia, apoi fizica, chimia, geografia, logica, psihologia, iar cei mai puțini au învățat pentru sociologie și filosofie. Pentru această probă s-au înscris 2371 de absolvenți din județul Sibiu, dar 207 au absentat de la examen. Rezultatele Bacalaureatului 2018, în județul Sibiu, vor fi afișate miercuri, între orele 10 și 12, la fiecare dintre cele 8 centre unde s-au susținut examenele. Apoi, contestațiile pot fi depuse între orele 12 și 16. Acestea vor fi analizate și apoi rezultatele finale vor fi făcute cunoscute în data de 9 iulie. Următoarea sesiune a Bacalaureatului din acest an va începe în 10 iulie cu înscrierea candidaților, prima probă va fi susținută în 20 august, iar rezultatele finale, de după contestații, vor fi afișate în data de 6 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică