Peste 400 de agnițeni au semnat pentru „Fără penali în funcții publice” în câteva ore

901

O acțiune de strângere de semnături la Agnita pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” a stârnit un mare interes din partea agnițenilor. Localnici de toate vârstele au semnat vineri pentru aceastî inițiativă. Peste 400 de cetățeni au arătat că susțin inițiativa celor de la USR, în mai puțin de patru ore. La evenimentul organizat de Filiala USR Agnita au participat voluntari #FărăPenali și președintele USR, deputatul Dan Barna.

„Cetățenii au semnat pentru că își doresc ca cei care fură, fie de la copiii săraci, fie din bani publici, sau au o condamnare penală definitivă, să nu mai candideze pentru funcții de conducere. Demersul nostru este firesc și vine în întâmpinarea unei nevoi tot mai evidente, aceea de a ne proteja prezentul și viitorul, de oameni cu intenții și interese personale”, a declarat președintele USR Agnita Alin Vezure.(foto jos)varstnici fara penali agnita

„Și la Agnita, ca peste tot în România, cetățenii simt că le este furată țara și sunt revoltați. Cel mai dureros gând a fost exprimat de un domn de 64 de ani care mi-a spus cu lacrimi în ochi: „eu pot să îmi sărut nepotul doar o dată pe an, de sărbători, pentru că niște nemernici, care fură bani de la copii sărmani își bat joc de această țară și copiii mei au plecat”, precizează președintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna.

Se mai pot strânge semnături doar până în 10 august. Toți cei care vor să contribuie la strângerea celor 500 000 de semnături la nivel național pot descărca listele corespunzătoare localității lor de pe  www.farapenali.ro și pot semna împreună cu  familia, prietenii și vecinii. În Sibiu, listele pot fi predate la sediul USR Sibiu (B-dul Victoriei, nr. 14, de luni până vineri între 9 și 14).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.